≫ 

Jovićev početak iz košmara za Real: Bio starter, izašao posle 16 minuta (FOTO)

Zidan je morao da izvede srpskog napadača zbog crvenog kartona Naća

  • 14

Fudbaleri Reala i Arsenal odigrali su 2:2 u meču internacionalnog Kupa šampiona u SAD, a "Kraljevskom klubu" se piše pobeda nakon boljeg izvođenja penala - (3:2). 

Srpski reprezentativac Luka Jović našao se u prvoj postavi Madriđana, Zidan ga je upario sa Benzemom, ali nije imao sreće momak iz Bijeljine pošto je morao da izađe iz igre već u 16. minutu zbog crvenog kartona Naća. Bila je to taktička izmena trenera Reala, ostao je Francuz bez šrafa u defanzivi, pa je Varan ušao da krpi rupu, a Jović otišao na klupu.

Neće po dobrom pamtiti početak u dresu Reala Luka, protiv Bajerna se nije proslavio, a već u drugom meču zadesio ga je peh, doduše nije njegova krivica.

Arsenal Real Madrid Soccer Foto: Tanjug/Ap

Real se vratio iz rezultatskog deficita, jer su Tobdžije vodile 2:0 golovima Lakazeta iz penala (10) i Obamejanga u 24. minutu. Golu Lakazeta prethodilo je igranje rukom Naća u kaznenom prostoru, bio mu je to drugi žuti karton već u uvodnoj fazi meča, što je dovelo do rokade u odbrani i izlaska Jovića.

Ipak, i Arsenal je završio prvo poluvreme sa desetoricom, u 40. minutu je i Papastatopulos morao napolje zbog dva žuta, a Madriđani su iskoristili brojčani egal da potpuno preokrenu utakmicu.

Prežaljeni Geret Bejl bio je centralna figura utakmice u nastavku, Zidan mu je pružio šansu, a Velšanin se odužio golom u 56. minutu, da bi Asensio samo tri minuta kasnije doneo poravnanje.

Strelac drugog gola za Real je izašao nedugo potom, iznesen je sa terena, a prema prvim izveštajima u pitanju je povreda prednjih ukrštenih ligamenata kolena, što će, ako se potvrdi, udaljiti Asensija van terena najmanje šest meseci.    

Meč je završen rezultatom 2:2, a nakon penala Real je odneo pobedu pošto su precizni sa "kreča" bili Isko, Varan i Vinisijus, ne i Bejl (promašio prvi udarac). Na drugoj strani pogodili su Nelson i Saka, a promašili Džaka, Naćo Monreal i Barton.

VIDEO: Luka Jović se na srpskom jeziku predstavio Real Madridu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA