≫ 

Milošević pred prvi evropski izazov: Vidim potcenjuju se Velšani, a iz dva šuta izbacili Kilmarnok

Crno-beli krenuli put Ostrva na megdan sa Konahs Kijem

  • 10

Kreće i Partizan u evropsku avanturu, a prvi rival je neočekivan - Konhas Ki. Velšani su pobili i najsmelije prognoze trijumfom u dvomeču protiv Kilmarnoka i sada stoje na putu crno-belima ka Ligi Evrope. Trener Beograđana Savo Milošević je poveo ekipu u sredu ujutru ka konačnom odredištu Rilu, mestu odigravanja prvog duela 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a let iz Beograda vodi srpski tim najpre do Mančestera, odakle sledi put do Čestera, pa do kranje destinacije.

Utakmica je na programu od 19:30 sati, uz direktan prenos na RTS-u.

Milošević je sa saradnicima iz stručnog štaba danima "skenirao" Kilmarnok, kad ono...

- Mi smo konstantno skenirali Kilmarnok i zaključili da su jako dobra ekipa, koja je igrala odlično u škotkom prvenstvu, dobila Rendžers i Seltik. Poslednjih par dana vidim da mnogi potcenjuju ovaj tim koji je upravo taj Kilmarnok izbacio u dve utakmice. Mi poslednja tri-četiri meseca nismo nikoga dobili lagano, nijednu ekipu, pa nemamo prostora da razmišljamo kako će nam biti lagano. U svakom slučaju mislim da smo bolji tim i da možemo da prođemo, ali samo pod slučajem da igramo ozbiljno - rekao je Milošević.

Nije mnogo vredelo Škotima što su bili bolji od Velšana u dvomeču, u golovima se to nije pokazalo kao tako.

- Fudbal je jako čudan i zanimljiv, iz dva šuta su postigli dva gola, koliko im je bilo potrebno. Kilmarnok je bio bilji i promašio veliki broj šansi. Verujem da se momci neće opustiti, svi smo svesni važnosti ove utakmice. Većinu mečeva u našoj ligi igramo praktično protiv bunkera, većina timova igra slično kao Konahs, povuče se na 30 metara. Fizički je izuzetno teško probiti se kroz deset ljudi ispred sebe.

Očekuje Milošević srčanost od "Nomada", čak i agresivniji pristup, pravi ostrvski fudbal sa mnogo jakih duela.

- Nastojaćemo da to izbegnemo. Ne zato što se plašimo, već će biti dobro da je izbegnemo igrom na terenu.

Poslušajte kompletnu izjavu trenera Partizana u videu u vrhu teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kursumlija

    24. jul 2019 | 10:37

    Ne vadi se Savo sada ako izgubis da imas izgovor!!!To je posao Zeljka Pantica,on ce pripremiti pricu navijacima u slucaju poraza.Bice kriva Zvezda😂😂😂😂😂

  • SrbskiBek

    24. jul 2019 | 11:19

    Prvi put da izjave nesto realno!! Amaterska ekipa iz velsa (ribari.konobari elektricari taxisti) nisu" lak protivnik" !????? Pa savo.laksi ne moze !! Sta bi bilo da igrate sa ..liverpulom !???..i da ga dobijete 2;0 !!..ali to su.."rane ne prebolne "..hahaha..drhtite jos malo pred vels pa nek vam je bog u pomoci !!..imace pantic posla da "objasni neke stvari posle utakmice"..fss.uefa.vanzemaljci.terza zvezda..)))

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    24. jul 2019 | 09:19

    Таман посла да се потцене момци који једва ишчупали слободан дан. После лавора морају одрађивати. Сигурно им шефови бесни јер нису разделили пензије, неки нису због тога на бродићу, нема ко да "фата" рибу, у кафани нема ко да служи..како ће тек бити бесни ако вас прођууу. Опет ће морати да им дају слободне дане😁😁😁страшна екипа

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA