Valijente predstavljen u Španiji: Doskorašnji štoper Partizana potpisao dvogodišnji ugovor (FOTO)

Bivši defanzivac crno-belih i zvanično je novi igrač Hihona

  • 1

Pre dva dana je raskinuo ugovor sa Partizanom, a već u četvrtak, kako smo i najavili, Mark Valijente je promovisan kao novi fudbaler Sportinga iz Hihona.

Španac je potpisao dvogodišnji ugovor sa članom Segunde i priključiće se našem Urošu Đurđeviću, koji takođe brani boje pomenutog kluba.

Valijente će u podne biti i zvanično predstavljen tamošnjim medijima, a na oficijelnom sajtu Sportinga ovoga jutra je istaknuta potvrda da je dogovor sa defanzivcem postignut i da se od njega u naredne dve sezone očekuje da bude stub odbrane kluba iz Hihona.

Takođe se navode i osnovne generalije Španca, kao i karijera koja je počela u slavnoj Barseloni, gde je Valijente naučen fudbalu, a tokom seniorske karijere, pored “blaugrane” u kojoj nije dobio ozbiljnu priliku navode se i svi ostali klubovi – Sevilja, Valjadolid, Makabi iz Hiafe, Eupen i Partizan, kao preposlednja stanica fudbalera.

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA