≫ 

Svi su poludeli za njenim dekolteom i čekali novu konferenciju, a onda je udarila “šamar” Delijama

Tatjana Šajković odlučila je da dobro prodrma navijače Zvezde

  • 14
Tatjana Šajković Printscreen: Youtube/Butasport.rs

 Tatjana Šajković, članica Zvezdinog PR tima, koja vodi konferencije na Marakani, je na poslednjih nekoliko pojavljivanja opčinila navijače Zvezde svojom pojavom, a naročito dekolteom zbog kojeg mnogi navijači nisu mogli da se usredsrede na reči trenera crveno-belih Vladana Milojevića. 

Takođe, brojni navijači, u šali su govorili da žele sezonsku i za konferencije, pa je upravo cela ta euforija malo pokolebala zgodnu plavušu, koja je odlučila da u potpuno drugačijem izdanju. Tako se Tatjana pojavila na konferenciji kluba ovog petka obučena u boje kluba i zakopčana do grla.

Navijači su imali dva razloga za nezadovoljstov jer su uz njen drugačiji stajling, saznali i loše vesti o stanju povrede Branka Jovičića.

- Sa žaljenjem moram da kažem da ćemo izgubiti Branka jedan duži vremenski period, ali to sve treba da ojača prvenstveno njega, a potom i sve nas. Siguran sam da će se vratiti i ponovo biti sa nama - rekao je šef Milojević povodom povrede Jovičića.

Na  ovakvo izdanje atraktivne Tatjane navijači sigurno nisu navikli, a ostaje da se vidi šta će se dešavati na konferencijama u nastavku sezone.

Tatjana Šajković Printskrin: Youtube/Crvena zvezda
Tatjana Šajković Foto: Crvenazvezdafk.com
Vladan Milojević, Tatjana Šajković, FK Crvena zvezda Foto: Crvenazvezdafk.com

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žerac LeCZ

    26. jul 2019 | 14:52

    Kada je žena lepa, lepa je ma kako bila obučena.

  • Milos

    26. jul 2019 | 14:27

    Ovo je seksualno zlostavljanje muskaraca.Zamislite da neki muskarac naglasi svoje atribute pred zenama.Jednakost uvek a ne samo kad vam odgovara.

  • x-XpLoSiivE-x

    26. jul 2019 | 14:09

    Pa tako svaka izbaci atribute da bi se o njoj pisalo i onda odma stizu pratioci na drustvenim mrezama, a do tad anonimusi. Tako je drustvo u kome zivimo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA