Kolašinac se dan posle pokušaja pljačke smeje naoružanim lopovima u lice: Mislim da smo dobro (FOTO)

Nova strana i novo svetlo na napad u Londonu

  • 3
Sead kolašinac i Mesut Ozil Foto: Facebook / Sead Kolašinac

Bosanski fudbaler Sead Kolašinac dobio je sijaset nadimaka zbog toga što je u četvrtak uveče sprečio pljačku i spasao prestravljenog saigrača Mesuta Ozila od dvojice lopova na skuteru.

Dan kasnije se ispostavilo da meta napada nije bio Ozil kako se isprva verovalo nego baš Kolašinac.

- Kolašinac je stajao ispred kuće i čekao Ozila da dođe, a u tom trenutku su ga presrela dva pljačkaša na skuterima i odmah su tražili od njega da im da svoj sat. Kada su krenuli da ga napadnu, on je pokušavao da uđe u auto. Tada je i jedan razbojnik krenuo da otvori druga vrata, ali nije uspeo. Ozil je je krenuo kolima, a oni su krenuli da ih jure što je trajalo desetak, petnaestak minuta - ispričala je Jasmin Tansiner, vlasnica restorana u koji je pobegao Ozil.

Pljačkaši su uspeli da u poteri sustignu fudbalere i u tom trenutku je Kolašincu dozlogrdilo pa je izašao sa namerom da se obračunma sa napadačima, dok je Ozil ostavio auto i otišao u restoran.

Kolašinac je uplašio pljačkaše i nakon toga dobio epitet heroja, a pojedini britanski novinari su čak tvrdili da treba da dobije i kapitensku traku zbog svog postupka.

- Mislim da smo dobro - napisao je Bosanac na Fejsbuku posle svega uz fotografiju na kojoj se on i Ozil zajedno smeju.

VIDEO - Opsada gola Arsenala, Real šutirao i ništa se nije desilo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Belmin

    26. jul 2019 | 18:39

    Tako se to radi Bosanac je Bosanac.

  • Era

    26. jul 2019 | 18:34

    Neznam sta se Bolt...ovaj Ozil, smeje. Covek je brzi od metka, ni sam nije bio svestan toga koliko je brz, da je pola dao na terenu prosle godine koliko u ovih par minuta, bio bi jedan od najboljih u proslom prvenstvu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA