FIFA se vraća Realu: Nema više Kristijana Ronalda, evo ko je na naslovnici nove igrice (FOTO)

Proizvođač najpoznatije simulacije fudbala napravio zaokret posle nekoliko sezona

  • 2

Smenjivali su se Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo prethodnih godina i po nagradama za najboljeg igrača na svetu, ali i po tome ko će biti zaštitno lice igara FIFA.

Argentinac je to bio četiri puta zaredom od 2013. do 2016, 2017. je "uskočio" Marko Rojs, a onda dvaput Ronaldo. Jednom u dresu Reala, drugi put u dresu Juventusa.

Kompanija Elektronik Arts koja se bavi proizvodnjom Fife, objavila je da čast zaštitnog lica za ovu godinu pripada Edenu Azaru.

Jedan od razloga je verovatno i u tome što će ovog puta ekskluzivna prava na korišćenje imena Juventusa imati proizvođači igrice PES, pa bi bilo zanimljivo kada bi se Ronaldo pojavio na omotu u dresu ekipe koju će FIFA nazvati "Pijemonte" sa izmišljenim grbom.

Azar je pojačao Real iz Čelsija, a prethodnih godina je bio jedan od najboljih evropskih ofanzivnih vezista. On će se s jeseni naći na omotu standardne verzije igre dok će u "čempions" verziji zaštitno lice biti Liverpulov Virdžil Van Dajk.

Nova igra treba da izađe u prodaju od 27. septembra, a u ovom periodu godine se igrači obično šale na račun ocena koje su im proizvođači igre dodelili u njoj.

Inače, o izboru EA se oglasio i Azar koji je rekao da to nije loše za dečaka iz jednog malog sela u Belgiji.

VIDEO - Evo kako FIFA uzima velike pare na sitno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA