≫ 

Trener Seltika došao po igrača Partizana, završio sa Grobarima: Bilo je to otrežnjujuće iskustvo...

Škotlanđanin je imao zanimljivo "treće poluvreme" u Rilu

  • 3
Foto: youtube/printscreen

Utakmica Konahsa i Partizana u Rilu privukla je i čuvenog menadžera škotskog prvaka Seltika Nila Lenona, koji je bio na zadatku da osmotri potencijalna pojačanja iz redova srpskog viceprvaka.

Telegraf je već pisao o tome da je Strahinja Pavlović bio Lenonova "meta", ali da je usput "video" i Miletića čije mu se izdanje dopalo.

Ipak, Lenon je škotskim novinarima otkrio i da je imao priliku da se druži i sa Partizanovim navijačima, koji je bilo nekoliko desetina u Velsu.

- Bio sam u Rilu da gledam igrača. Samo sam radio svoj posao. Naravno da neću da otkrijem o kojem se fudbaleru radi - rekao je Lenon za Dejli Rekord.

Susret sa Grobarima ga je pomalo zbunio, bio je zatečen...

- Završio sam na kraju s navijačima Partizana. Bilo je to otrežnjujuće iskustvo. Usred njihove grupe bio je Irac. Mora da se izgubio - ispričao je Lenon bliski susret sa pristalicama crno-belih.

Ono što je škotske novinare najviše zanimalo u razgovru sa Lenonom je njegov stav o prioritetima za narednu sezonu, a mogli su da čuju da će Seltik svu koncentraciju usmeriti ka Ligi šampiona, čak i ako to bude značilo gubitak titule u domaćem prvenstvu.

VIDEO: Grobari na utakmici Konahsa i Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GROBAR PODGORICA

    27. jul 2019 | 18:42

    Nemanju Miletića ne treba prodati a KALABU, treba prodati ali ne ispod cene kao Rikarda. Kalaba najmanje 5 milki. Kad može onaj kljakavi Dinamo da proda anonimusa za 8.milki ovaj vredo bar 5.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA