≫ 

Zbog te pesme Delija sam izabrao broj na dresu: Zvezdin defanzivac presrećan zbog debija!

Pankov upisao prve minute u crveno-belom dresu

  • 2
FK Crvena zvezda, Radovan Pankov

Foto: crvenazvezdafk

Radovan Pankov je napokon zvanično debitovao za Crvenu zvezdu! I to protiv kluba iz kog je letos stigao na Marakanu - Radničkog iz Niša!

Rođeni Novosađanin je odigrao svih 90 minuta u pobedi srpskog šampiona rezultatom 2:0, a u finišu meča je stigao i da izbaci loptu praktično sa same gol linije.

- O ovome sam sanjao celog života, zaista nije fraza. Zvezdaš sam od glave do pete. Naši navijači su najbolji na svetu, to stalno ističem. Naravno, na terenu sam fokusirani na zadatak, čujem na momente kada zagrmi publika, ali razmišljam naravno o onome što traži trener na terenu od mene. Svakako bih pozvao naše navijače da nastave da nas podržavaju u što većem broju, jer ovo se ne viđa nigde - rekao je Pankov za zvaničan sajt kluba.

Zvezdin štoper imao je problem sa povredom, tako da je propustio prijateljske utakmice, kao i mečeve u Evropi i Superligi.

- Odlično sam se osećao na terenu, ali nije bilo fizički lako. Biće mi potrebno još vremena da uđem u ritam, jer sam zbog povrede dugo radio odvojeno od ekipe. Od polovine maja nisam odigrao takmičarsku utakmicu. Nismo izgledali loše na terenu, iako naravno ima stvari koje treba da ispravimo. Još uvek se uigravam sa Babićem i Degenekom, ali generalno smo dobro izgledali na terenu i, što je najvažnije, nismo primili gol. Imao sam šansu da na debiju postignem i gol, ali levi bek je izblokiran taj udarac. Žao mi je, bilo bi mnogo lepo da je ta lopta ušla, ali važno da smo pobedili.

FK Crvena zvezda, Radovan Pankov

Foto: crvenazvezdafk

Osvrnuo se Pankov i na jednu pesmus a Severa zbog koje nosi dres sa brojem šest.

- Jako lep osećaj. Zbog Zvezdine pesme "Za tebe bih život davao" sam izabrao broj šest, tako da mi je bilo neizmerno drago kada su je navijači zapevali. Prelepa pesma koja izaziva poseban osećaj kod mene.

Naredni meč izabranike Vladana Milojevića očekuje već u sredu, kada će gostovati Helsinkiju.

- Imamo lep rezultat, očekujemo da prođemo u treće kolo i da što pre krenemo da se pripremamo za narednog protivnika. Znamo da je Helsinki zabeležio poraz u domaćem prvenstvu ovog vikenda, ali ono nije merodavni. U Evropi će sigurno da zbiju redove, ali i mi ćemo prići obazrivo toj utakmici i verujem da ćemo da ostvarimo trijumf - poručio je Pankov.

>>> S velikim je ambicijama Vojvodina ušla u novo prvenstvo, zabeležila pobedu u prvom kolu i biće zanimljivo videti kako će se snaći na večerašnjem gostovanju Napretku (20.00). Kvota i na keca i na dvojku u Kruševcu je 2,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Napredak - Vojvodina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cure

    28. jul 2019 | 09:14

    Odlicnoo si odigrao tako nastavi za presporog Babica si izmislio fudbal

  • Delija

    28. jul 2019 | 09:47

    Odlicno se pokazao. Babic nema kvalitet za nas,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA