Zvezdi u Helsinkiju sudi sudija kom su pre 5 meseci pretili smrću (VIDEO)

I to zbog penala koji je svirao za domaćina

  • 10
Alain Bieni Printskrin: Youtube

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu od 18.00 časova gostuju Helsinkiju u revanš meču kvalifikacija za Ligu šampiona, a UEFA je u nedelju odredila sudije za tu utakmicu!

U pitanju je švajcarski tim koji predvodi 39-godišni Alain Bieri, najbolji tamošnji sudija. Pomoćnici su mu - Alain Hejniger i Efe Kurnaca, dok je četvrti sudija Urs Šnajder.

Bieri je ove sezone već jednom ''svirao'' u kvalifkacijama za Ligu šampiona, i to na meču Škendija - Nome Kalju (1:2) na kom je podelio pet žutih kartona.

Srpskim klubovima, kao i reprezentaciji, nikada nije sudio, do se ove godine našao u centru pažnje javnosti zbog pretnji smrću koje je dobijao u februaru.

Naime, Bieni je na meču između Bazela i Siona dosudio sumnjiv penal za domaćina i na taj način na sebe navukao gnev. Pretnje smrću je dobio putem mejla, a sve je javnosti otkrio prvi čovek tamošnje organizacije.

U nastavku pogledajte taj sporni meč:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saki

    28. jul 2019 | 12:39

    Ovakvih penala se dosudi partizanu preko 15 tokom sezone pa nikom nista penaltizan

  • Saša

    28. jul 2019 | 13:20

    6 godina su vam sudije svirale svašta za to ste i osvajali titule e ne može više paltidžani zvezda je gigaaant vip zapad

  • Scofield

    28. jul 2019 | 13:22

    Može i Falkone da ustane iz groba i sudi. Zvezda ide u treće kolo! ✌🏻

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA