≫ 

Žander i Tomane progovorili srpski: Fudbaleri Zvezde poslali poruke podrške povređenom Jovičiću!

Prvotimci Crvene zvezde nisu zaboravili svog saigrača

  • 3
FK Crvena zvezda Tomane Žander Printscreen: Youtube/Crvena zvezda

Mnogobrojne navijače Crvene zvezde, zabrinula je vest da je Branko Jovičić na utakmici sa Helsinkijiem doživeo težu povredu i da će nekoliko meseci odsustvovati sa terena.

Popularni Bakula danas je otputovao u Rim, gde će biti operisan, a njegovi saigrači su rešili da mu i u ovom teškom trenutku budu uz njega, pa su snimili poruku podrške. Svi prvotimci crveno-belih našem borbenom vezisti poželeli su što brži i uspešniji oporavak i poručili mu da njihova podrška nikad neće izostati.

- Već je jednom imao težu povredu, vratio se još jači nego pre toga. Verujem da će ponovo biti tako. Poznajući Bakulu uveren sam da će na proleće biti još snažniji - reči su Babića, na koje se nadovezao Simić:

- Želim ti da se što brže oporaviš, tvoj tim te uvek čeka. Znamo da si pravi lav i heroj i da ćeš izgurati ovo na najbolji način.

Kako bi podržali Jovičića Portugalac Tomane i Brazilac Žander progovorili su srpski.

- Brzo se oporavi - u glas je rekao naš dvojac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    29. jul 2019 | 20:29

    Tomane bi mogao da zaigra da vidimo zbog cega smo ga dovodili!90% pojacanja nam je nespremno ili povredjeno!bez ozbiljnih pojacanja ne moze se u ls sreca hoce da pogleda nekad kao prosle godine,ali mora malo i da se ulozi!

  • Aleksandar

    30. jul 2019 | 03:38

    Steta za Jovicica..pravi borac i vojnik Crvene Zvezde. Ako je neki igrac dosao u Zvezdu to znaci da ga je Zvezda zvala, sto znaci da je dogovor bio unutar kluba. A Zvezdina uprava je zasluzila nase poverenje, tako da verujem da ne treba suditi i kritikovati, bice dobra Zvezda, svi radimo na tome.. Idemo Delije

  • Da

    29. jul 2019 | 23:21

    Upravu si 100% ali vidi Azara Real platio 100milki pa kszu debeo nije spreman

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA