≫ 

Partizan "razbio" Velšane, pa dočekao Asana! (FOTO) (VIDEO)

Japanac posle ponoći konačno stigao u Beograd

  • 40
Foto: Telegraf.rs

Više od mesec dana je prošlo otkako ste prvi put na Telegrafu mogli da pročitate da Partizan pokušava nemoguće - da je voljan da angažuje krilnog napadača Arsenala Takumu Asana.

Od inicijalnog kontakta priča je imala svoje uspone u padove, da bi u sredu kasno posle podne dva kluba postigla dogovor, a i Japanac konačno rekao "da" i postao osmo, kapitalno pojačanje crno-belih u letnjem prelaznom roku.

Dan kasnije, posle dugog leta iz Zemlje izlazećeg sunca, Asano je stigao u Beograd, kako bi utanačio sve detalje saradnje, prošao lekarske preglede i potpisao trogodišnji ugovor sa Partizanom.

Takuma Asano, Savo Milošević, Miloš Vazura, FK Partizan Savo Milošević i Miloš Vazura sačekali Asana na aerodromu odmah posle meča; Foto: Telegraf

Na aerodromu "Nikola Tesla" Japanca su ga nešto posle ponoći sačekali klupski operativci, direktor Miloš Vazura i trener Savo Milošević, a kako smo i najavili, nije došao sam, već sa ličnim stafom koji će mu olakšati prilagođavanje u prvim danima u Srbiji.

Naravno, posle dugog putovanja nije bio raspoložen za izjave, samo je brzo spakovao prtljag i uputio se ka hotelu, ne bi li se odmorio za sve ono što ga očekuje tokom sutrašnjeg dana.

Bio je ovo savršen završetak dana za navijače Partizana - ostvaren je prolaz u 3. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope i dočekano je kapitalno pojačanje 

Foto: Telegraf.rs

VIDEO: Savo Milošević: Nije bilo lako, bitno da smo prošli

(Z. Ivkovic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobar

    2. avgust 2019 | 10:13

    Opet nase drage komsije su ovde prate desavanja. A ne gledaju njihov raspad u evropi. Videcete uskoro dali je za Partizan ili ne. Prvi ce Borjan😉

  • Ujka Zitko PFK

    2. avgust 2019 | 00:43

    Stigao je Asano,plakaces marakano!!!!😂😂

  • Nikola

    2. avgust 2019 | 03:25

    Milan Stankovic za sirotinju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA