Lazar Marković stigao na Maksimir i tražio ogromnu platu: Biće najplaćeniji fudbaler Dinama?

Modri odlučili da razmisle o uslovima koje je pred njih stavio bivši igrač Partizana

  • 36
Lazar Marković i Dinamo Zagreb Foto ilustracija: Telegraf/MN Press

Dinamo iz Zagreba bi mogao ovog leta da lansira pravu transfer bombu! Lazar Marković stigao je na Maksimir gde pregovara sa "Modrima" oko transfera!

Markoviću je ovog leta istekao ugovor i od 1. jula je slobodan igrač, te su mnogi klubovi zainteresovani za njega. Ipak, najkonkretniji bio je zagrebački Dinamo, sa kojim je na pragu postizanja dogovora.

Lazar Marković je prema pisanju medija u Hrvatskoj bio na Maksimiru, gde je pregovarao sa čelnicima Dinama. Predočio im je svoje uslove, odnosno platu od 900.000 evra na godišnjem nivou, što bi ga učinilo najplaćenijim igračem Dinama.

Ipak, Dinamo nije spreman odmah da reaguje, jer ni zvezda tima poput Danija Olma nema toliku platu, a trener Nenad Bjelica na raspolaganju ima dovoljan broj ofanzivnih igrača, da će još malo razmisliti o uslovima koje je Lazar Marković stavio pred Modre.

Markovića je tokom karijere nosio dres Partizana, Benfike, Liverpula, koji ga je slaio na pozajmice u Fenerbahče, Sporting, Hal, Anderleht i Fulam, sve dok mu nije istekao ugovor.

Liverpul ga je platio za tadašnje vreme ogromnih 25 miliona evra, ali on nikada nije opravdao uloženi novac. Partizan ga je kontaktirao u martu ove godine, ali nije došlo do ozbiljnijih pregovora.

VIDEO - Vunderkind Partizana izveo remek-delo zbog kojeg će ga Evropa dobro zapamtiti!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA