Lampard je presekao: Ova dvojica su prekobrojna u Čelsiju (FOTO)

Ni do sada nisu dobijali velike šanse na Stamford Bridžu

  • 0
Čelsi Foto: Guliver/Getty Images/Alex Burstow

Čelsi nema pravo da dovodi igrače ali i pored toga ima višak u rosteru, zbog toga je novi menadžer Frenk Lampard, nedelju dana pre početka nove sezone Premijer lige, odlučio da mu u novoj sezoni neće biti potrebne usluga Denija Drinkvotera i Tiemuea Bakajoka.

Kada je seo na klupu Plavaca Lampard je rekao - Pružiću šansu svim igračima u timu da me ubede da zaslužuju dres Čelsija. Mesec i po dana kasnije podvučena je crta.

I dok se mladi Tami Abraham sve više nameće kao prva opcija u napadu ekipe sa Stamford Bridža, Bakajoko i Drinkvoter nisu u planovima novog stratega.

Drinkvoter je stigao 2017. iz Lestera za 40 miliona evra, ali je poslednju zvaničnu utakmicu za Čelsi odigrao pre godinu dana u Komjuniti šildu protiv Mančester Sitija.

Bakajoko Foto: Tanjug/AP

Sa druge strane Bakajoko je imao dobru sezonu u Milanu. Napokon je uspeo da se vrati igrama iz Monaka zbog kojeg ga je Čelsi doveo kao zamenu za Nemanju Matića.

Međutim, pred kraj sezone ušao je u konflikt sa trenerom Đenarom Gatuzom, i otkup igrača koji je bio blizu momentalno je zaustavljen i Bakajoko je postao višak i u italijanskoj ekipi.

Za njega ima zainteresovanih. Everton ga vidi kao zamenu za Idrisu Gaja koji je otišao u PSŽ. Konkurencija na sredini terena je velika u Čelsiju.

Pored Matea Kovačića koji je doveden iz Reala za 50 miliona evra, tu su i Žoržinjo, Ros Barkli koji igra odlično na pripremnim utakmicama i Ngolo Kante, dok se još uvek čeka oporavak Rubena Loftus Čika.

VIDEO - Hrvat objasnio Englezima zašto je Liverpul izgubio od Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA