≫ 

Nemanja Matić o povratku Milivojevića u reprezentaciju: On je zlata vredan, rešiće se to

Da li će nacionalni tim biti u punom sastavu za Portugal?

  • 6
NEMANJA MATIC Foto: MN Press

Fudbalskoj reprezentaciji Srbije nikako da krene, "ukrajinski scenario" bio je još jedan veliki korak unazad u nastojanju da se vratimo na mapu, i ponovo krećemo praktično ispočetka sa novim selektorom Ljubišom Tumbakovićem.

Neće ni Tumbakoviću biti lako da trgne nacionalni tim, uspostavi svoj stil igre, a svakako da će u tom cilju najveću pomoć imati u najiskusnijima u reprezentaciji, među kojima je "prvi od jednakih" Nemanja Matić.

Ključno pitanje koje ledbi u vazduhu - kako odobrovoljiti Luku Milivojevića i Matiju Nastasića da se vrate u reprezentaciju?

Nemanja veruje u pozitivan ishod...

- Ja sam siguran da će se to rešiti. Radi se o dva vrhunska fudbalera. Srbija nije selekcija koja na raspolaganju ima 50 kandidata za državni tim. Nama je svaki kvalitetan igrač zlata vredan, a Luka je klasičan primer. Jedan od najiskusnijih u ekipi koji u svom klubu igra na vrhunskom niovu - kaže Matić u razgovoru za Mondo.

Fudbaler Junajteda kaže da se čuo sa Tumbakovićem, ali da će o ozbiljnim stvarima pričati tek kada se budu videli...

- Čuli smo se kratko, treba da se vidimo u narednom periodu. Na osnovu informacija koje sam dobio od drugih ljudi, radi se o veoma iskusnom stručnjaku koji zna svoj posao. Ostavio je dubok trag u Partizanu zahvaljujući tom prepoznatljivom stilu fudbala, igri do noge i nadam se da će njegove metode i u reprezentaciji doprineti dobrim rezultatima i plasmanu na Evropsko prvenstvo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Filip

    3. avgust 2019 | 21:17

    Samo kad smo se resili nazovi selektora bice to sve u redu...jos kad bi iz saveza otisli oni koji su ga doveli to bi bio pun pogodak

  • Miki

    3. avgust 2019 | 19:29

    Vratite radosava petrovića

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA