≫ 

Zvezda dobila pojačanje: Neočekivani potpis na Marakani pred Kopenhagen! (VIDEO)

Crvena zvezda i kompanija Mocart potpisali su petogodišnji sponzorski ugovor

  • 5
FK Crvena zvezda, Svetozar Mijailović Foto: Telegraf

Crvena zvezda je dobila novog sponzora, u pitanju je kompanija Mocart, koja je sa klubom sa Marakane potpisala petogodišnji ugovor.

Mnogi su čekali pojačanje pred Kopenhagen u vidu fudbalera, ali su dobili pojačanje u sponzorskom pulu kluba.

Na konferenciji su se medjima su se obratili predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović i direktorka kompanije Mocart Koviljka Lončar.

- Drago mi je da vidim veliki broj novinara i da pred svima vama predstvaljamo ugovor koji znači dalju podršku Crvenoj zvezdi u nastojanju da prednjači u svojim ciljevima. Kompanija Mocart je jedna od vodećih u svojoj oblasti. To je domaća kompanija što nas posebno raduje. Ova saradnja će stvoriti mogućnost proširenja poslovanja kojima naš klub teži u budućnosti. Čast nam je zbog saradnje sa Mocartom jer Zvezda uvek želi da saradjuje sa najboljima – izjavio je predsednik Zvezde Svetozar Mijailović.

Direktorka kompanije Mocart, Koviljka Lončar nije krila zadovoljstvo zbog saradnje sa srpskim šampionom.

- Veoma sam ponosna što nakon potpisivanja ugovora sa Fudbalskim i Košarkaškim savezom Srbije, potpisujemo ugovor i sa Fudbalskim klubom Crvena zvezda. Ovim potpisom dobijamo novog partnera i sportskog prijatelja. Kao što je predsednik Mijailović rekao, ovo je samo još jedan dokaz da najbolji idu uz najbolje – zaključila je gospođa Lončar.

Pogledajte konferenciju povodom potpisivanja ugovora neposredno pred izlaganje Vladana Milojevića povodom meča sa Kopenhagenom:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA