Zglob ne izgleda dobro: Partizanov defanzivac pod znakom pitanja za Malatiju (FOTO)

Fudbaler čini sve da se oporavi do meča sa Turcima, jer želi da pomogne timu, ali ne deluje da će biti spreman

  • 5
Nemanja R Miletić, zglob Foto: partizan.rs

Sve čini Patrtizanov medicinski tim da do četvrtka oporavi Nemanju R. Miletića i pripremi ga za meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Malatije, ali povreda defanzivca dan posle duela sa Mačvom definitivno ne izgleda dobro.

Zglob desne noge je neverovatno otekao i njegova igra protiv Turaka je u ovom trenutku pod velikim znakom pitanja.

Beskompromisni borac je imao nesreću da obnovi povredu, sa kojom je kuburio i minulog proleća i to tako što mu je u 58. minutu meča fudbaler Mačve Igor Ristivojević slučajno, posle jednog duela, svojom nogom povukao stajni zglob i iskrenuo ga gotovo do tačke preloma.

Nemanja R Miletić, zglob Foto: Privatna arhiva/Telegraf

Tome u prilog i fotografija povrede fudbalera, koji je često igrao i pod injekcijama i povređen i koji i sad čini sve da se oporavi do četvrtka kako bi pomogao saigračima, ali noga zaista ne izgleda dobro i teško je poverovati da će bilo ko rizikovati veću štetu.

Tim pre, što i Miletića najverovatnije očekuje transfer u inostranstvo i svaki rizik ugrožavanja, ne samo potencijalnog posla i za Partizan i za njega lično, nego i daljeg nastavka karijere treba apsolutno isključiti.

Iako je jasno da će treneru Savu Miloševiću biti veoma teško da pronađe pravu alternativu na desnom beku za reprezentativca Srbije.

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA