≫ 

Transfer na Marakani: Zvezda kupila vezistu i odmah ga registrovala za Kopenhagen (VIDEO)

Njegoš Petrović zadužio crveno-beli dres

  • 29
Njegoš Petrović Printskrin: Youtube/crvenazvezdafk

Noć pred meč protiv Kopenhagena, Crvena zvezda je dobila važno pojačanje u veznom redu - Njegoša Petrovića iz Rada!

Telegraf saznaje da je Petrović potpisao ugovor sa crveno-belima na četiri sezone, kao i da je igrač odmah registrovan za dvomeč utakmicu protiv Kopenhagena. Podsetimo, srpski šampion je do ponedeljka u ponoć ostavio jedno upražnjeno mesto.

Reč je o vezisti o kom smo već pisali i koji stiže kao zamena za povređenog Branka Jovičića.

Zvezda je za Petrovića dala 200.000 odmah i 200.000 čim se Radu odblokira račun, dok će Građevinari dobiti i 20 odsto od naredne prodaje.

Prošao je sve selekcije Rada, ali i reprezentacije Srbije, a u ovom prelaznom roku je bio i želja trenera Vojvodine Nenada Lalatovića. Pre skoro tri godine doživeo je tešku povredu (pokidao ligamente), što je i te kako usporilo njegov razvoj karijere. Mišljenje stručnjaka je da bi Petrović, da nije bilo povrede, već igrao u inostranstvu.

Informaciju Telegrafa nedugo zatim potvrdila je i Crvena zvezda.

- Neverovatna je čast biti deo Crvene zvezde. Rano sam počeo da igram u Superligi, sa 16 godina, ali znam da je igranje u Crvenoj zvezdi drugačija priča. Ovo je novo, veliko iskustvo za mene i uveren sam da ću dosta napredovati. Sigurno će mi mnogo značiti saveti Jovančića i Kanjasa, kako u sadašnjosti, tako i u budućnosti. Trudiću se da što više naučim od njih, kao i od cele ekipe i da steknem što veće iskustvo. Koliku god šansu da dobijem, da li je to minut, 30 minuta ili 90, svakako ću, kao i za druge stvari u životu, ići korak po korak. Daću maksimum kada god mi se ukaže prilika - rekao je Petrović.

Imao je Petrović poruku i za Zvezdinu armiju navijača.

- Jedino što mogu da im obećam jeste da ću u svakom trenutku dati sve od sebe na terenu i potrudiću se da izvučem najbolje iz sebe kako bi Crvena zvezda bila još uspešnija – sumirao je utiske mladi vezista.

VIDEO: Milojević pred Kopenhagen otkrio novu filozofiju Zvezde

(Telegraf.rs/D.U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA