≫ 

Danci ušli u "tunel pakla": Plaši ih samo Zvezdin sever, hteli su da saznaju šta ih čeka! (VIDEO)

Zanimljivu uvertiru napravio je Kopenhagen na zvaničnom kanalu

  • 41
FK Kopenhagen Foto: youtube.com

Fudbaleri Kopenhagena polako se spremaju za atmosferu koja ih čeka na stadionu Rajko Mitić.

Danci su nekoliko puta naglasili da ih čak ne plaši toliko tim Crvene zvezde koliko ambijent u kom igra kao domaćin, a to su potvrdili Pjer Bengtson i Sotiros Papajanopulos.

Tim iz prestonice Danske će imati težak zadatak da na kraj izađe sa crveno-belima u Beogradu, čak je i trener Stale Solbaken akcenat stavio na ambijent.

- Radujem se izazovu i atmosferi koje su pred nama. Nikada nismo igrali u takvoj atmosferi. Oni su veoma jaki, naročito u Beogradu, gde njihovi navijači prave paklenu atmosferu. Pod njihovim uticajem kvalitet gostiju na terenu opadne. Cilj nam je da ostanemo u igri po povratku u Kopenhagen. Na domaćem terenu prikazujemo odlične partije, navijači nam daju snagu i sposobni smo da napravimo mnogo toga - rekao je između ostalog Solbaken.

Inače, i danski mediji redom prenose da Zvezda ima čuveni "tunel pakla", koji ume da uzdrma mnoge jer se nalazi tačno ispod severne tribine.

Kopenhagen je na zvaničnom kanalu napravio intervju sa igračima na terenu, a kadrovski se prilično posvetio šiljcima ograde na severu, tunelu i pogledu na vrh tribine, na kom dominiraju grafiti.

Zvezda čeka Kopenhagen u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, u utorak od 20.45, revanš se igra nedelju dana kasnije. Ko pobedi, ide na Jang Bojs kao poslednju prepreku do Lige šampiona.

VIDEO - Milojević pred Kopenhagen otkrio novu filozofiju Zvezde

Možda i meč sezone za Zvezdu na Marakani večeras (20.45) protiv Kopenhagena. Kec nosi kvotu 2,00, a tip da Zvezda neće primiti gol (TM2 0) 2,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Zvezda - Kopenhagen.

Ukoliko prođe Kopenhagen Zvezda će u dvomeču s Jang Bojsom tražiti prolaz u Ligu šampiona, a kvota da će drugu godinu zaredom igrati u takmičenju po grupama je 3,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za plasman Zvezde u Ligi šampiona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miloš

    6. avgust 2019 | 09:09

    Na žalost, "tunel pakla" nije bio to na nekoliko zadnjih međunarodnih utakmica jer je neki pametnjaković smislio da se igrači dočekaju sa koreografijom ali u tišini i onda tek nakon 10-15 sekundi kreće navijanje. Gramljavina sa tribina i udaranje petama o beton treba da krene kad igrači krenu iz svlačionica, i dok su u tunelu, treba da imaju osećaj da će onaj plafon da im se sruči na glavu. To je "tunel pakla". Ako i danas bude ćutanje u momentu kad budu izlazili na teren, neće biti razlike između tog tunela i terazijskog nedeljom u 6h ujujtru.

  • Zulu

    6. avgust 2019 | 08:16

    Pa ovi se usr... a mec jos nije ni poceo 😁

  • Grobari-Rakovica

    6. avgust 2019 | 10:51

    Delije, srećno veceras🤞👍 Nek znaju da nisu dobrodosli, nek znaju da nisu dosli na exurziju... Utusaj te ih💪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA