Arena kao Milojević: Spremna su velika iznenađenja za gledaoce meča Zvezda - Kopenhagen!

Biće dosta programa!

  • 4
Navijači Crvene zvezde, Delije Foto: Marko Jovanović

Na putu fudbalera Crvene zvezde ka novom učešću u plej of rundi kvalifikacija za Ligu šampiona nalazi se danski šampion, ekipa Kopenhagena.

U uvodna dva kola crveno-beli prikazali su igru koja još uvek izaziva dilemu u očekivanjima armije navijača po pitanju novog evropskog podviga. Sve nedoumice trebalo bi da otkloni večerašnji susret sa timom koji je u prethodnih trinaest sezona, samo jedan put manje bio učesnik grupne faze Lige šampiona ili Lige Evrope.

Trener srpskog šampiona najavio je iznenađenje za današnji meč, a o čemu se radi, nije želeo da otkriva. Za razliku od njega, svoja iznenađenja koja je pripremila gledaocima otkrila je televizija Arena sport.

Program kreće još od podneva gostovanjem portparola košarkaškog kluba Crvena zvezda, Igora Vujičina u studiju regionalne sportske televizije. Slede razgovori sa ambasadorom Danske H.E.Mr. Anders Cristian Hougardom, zatim bivšim fudbalerom crveno-belih, Milanom Dudićem, Boškom Jankovićem i ukoliko mu obaveze to dozvole Dušanom Bastom.

Nemanja Paunović, baš kao Jovana Guzijan, javljaće se sa brojnih lokacija u gradu, prenositi atmosferu oko i sa samog stadiona Rajko Mitić.  Još jedan bivši fudbaler Crvene zvezde, Dragan Mrđa razgovaraće sa Goranom Svilarom o šansama tima iz Ljutice Bogdana da se plasira u završnu fazu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Svoja očekivanja iz stručnog ugla gledaocima Arena sport preneće bivši trener Slovana iz Bratislave i Standarda iz Liježa, Ivan Vukomanović koga će uživo na stadionu Rajko Mitić ugostiti Miloš Milićević. Za komentarisanje meča zadužen je Nenad Milovanović.

Spektakl može da počne, Crvena zvezda – Kopenhagen, utorak, 20:45, direktan prenos na Arena sport TV.

VIDEO - Milojević pred Kopenhagen otkrio novu filozofiju Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ciganin 1976

    6. avgust 2019 | 11:04

    I napred Zvezdooo,Crvena Zvezdoo,znaj da UVEK Zvezdo,UVEK Zvezdo UVEK BI CU TU,da te volim i da te bodrim i da ti ZIVOT POKLANJAM ! I ajmo sada svi ZVEZDASI gromko ura neka grmi nek se trese stadion za slavu nase CRVENE ZVEZDE KOJA JE SVETSKI SAMPION !!! 🔴⚪🔴⚪💪💪💪💪🏆🏆🏆🏆

  • Saša

    6. avgust 2019 | 10:29

    Idemo zvezdo gigaantuu u juriš... Vip zapad

  • ДС

    6. avgust 2019 | 11:48

    Још као мали ја пошао сам одмах да видим како игра та велика Звезда... 🔴⚪🔴⚪⭐⭐⭐

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA