≫ 

Ovo je sastav Zvezde za Kopenhagen: Radikalne promene Milojevića, bez 5 startera iz Helsinkija!

El Fardu Ben je ipak u ponedeljak odradio lakši trening, ali ne i one treninge koji su bili zatvoreni za javnost, tokom kojih se uigravao tim za Kopenhagen

  • 60
Vladan Milojević Foto: Marko Jovanović

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević našao se u problemu pred meč protiv Kopenhagena, jer nije mogao da računa na sve igrače u trenažnom procesu i pripremama pred meč protiv Kopenhagena.

Naime, El Fardu Ben je imao manjih problema sa povredom, zbog koje nije bio u stanju da trenira punom snagom.

On je odradio samo poslednji trening pre utakmice, koji je bio lakše prirode, dok je glavne treninge u kojima se uigravao tim za Kopenhagen, umesto Bena radio Aleksa Vukanović.

Ostaje neizvesnost da li Milojević nije želeo da rizikuje s Benom dok se poptuno ne oporavi, ili je i planirao da šansu pruži Vukanoviću, pošto je reprezentativac Komorskih ostrva već duže u slabijoj formi.

Konačna odluka o tome ko će startovati biće doneta neposredno pre utakmice, ali kako sada stoje stvari, najverovatnije će to biti Vukanović, što je Telegraf najavljivao i dan ranije.

Aleksa Vukanović Aleksa Vukanović pred mečom karijere; Foto: Marko Jovanović

Takođe, sigurno je da Filip Stojković neće biti u startnoj postavi, umesto njega bi mesto duž desne aut linije trebalo da zauzme Marko Gobeljić, koji je vratio u konkurenciju nakon suspenzije zbog crvenog kartona protiv Suduve.

Postoji i druga varijanta, gde bi mesto desnog beka mogao da zauzme i Miloš Degenek, pa bi u tom slučaju sastav zadnje linije trebalo da bude ovakav: Degenek - Milunović - Babić - Rodić.

Ipak, realnija varijanta je Gobeljić, Milunović, Degenek i Rodić.

U veznom redu se očekuju Kanjas i Jovančić, kao i Marin na mestu ofanzivnog veznog, dok bi po boku trebalo da dejstvuju Ivanić i Vukanović, a u napadu Milan Pavkov.

Milan Pavkov Milan Pavkov i Aleksa Vukanović biće uzdanice Milojevića; Foto: Marko Jovanović

Dakle, ukoliko ne bude nekih velikih obrta, očekuje se ovih startnih 11 Zvezde: Borjan - Gobeljić, Milunović, Degenek, Rodić, Kanjas, Jovančić, Marin, Vukanović, Ivanić, Pavkov.

Najavio je Milojević određene promene, ali ovo je već radikalna promena, biće ovo sastav bez 5 startera sa meča protiv Helsinkija u kojem je Zvezda poražena sa 2:1, ali je zahvaljujući pobedi iz Beograda od 2:0 prošla u 3. kolo.

U odnosu na taj meč, u prvih 11 nema Filipa Stojkovića, Srđana Babića, Milana Jevtovića, El Fardu Bena i Ričmonda Boaćija.

Svestan je i trener Zvezde da je neophodno da se prodrma ekipa, jer su mnogi igrači bili u padu forme i njihovi kiksevi koštali su crveno-bele poraza u Finskoj.

Meč je na programu od 20.45 na Marakani, gde se očekuje više od 40.000 navijača.

VIDEO: Milojević pred Kopenhagen otkrio novu filozofiju Zvezde

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Objektivan

    6. avgust 2019 | 15:13

    Zvezda je preko 10 miliona skuplja, ima jači domaći teren i apsolutni favorit u ovom dvomeču. Ispadanje od Kopenhagena bilo bi neuspeh i mislim da bi Miloje ako do toga dođe trebalo da podnese ostavku.

  • SrbskiBek

    6. avgust 2019 | 15:49

    Hrabro napred.!!! Rezultat ce doci !!! I liverpul je bio jaci 100x pa je isprasen !!!

  • Pfc

    6. avgust 2019 | 16:53

    Koja bre Zvezda jer ste vi coravi. Suduve-Zvezda jedva 0:0 a protiv Helsinkija jedva gol glavom a drugi od odbitka. Spremite se vi kad ispadnete opet da prodjete Helsinki ali ovoga puta nece te imati srece protiv Finaca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA