≫ 

Milojević posle bolnog remija: Nema predaje, Srbi smo, izdržali smo i gore od ovog (VIDEO)

"Najsmešnije je bilo kad je N' Doje uhvatio loptu koja je išla u aut. Pa na treningu za tako nešto kažete igraču da radi sklekove, a ovde je to prošlo bez žutog kartona", rekao je na račun suđenja trener Zvezde posle utakmice

  • 16

Zvezda je "ispustila" Kopenhagen u prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, Danci su na "gurku" portugalskog sudije Tijaga Martinsa došli do pozitivnog ishoda (1:1) pa će na "Parkenu" za nedelju dana biti u boljoj poziciji za plasman u plej-of elitnog takmičenja.

Trener Zvezde Milojević konstatovao je posle utakmice da je njegov tim odigrao dobar meč, i više od toga...

- Generalno dobar meč smo odigrali, sad da me pitate šta bih još mogao da kažem, ne znam, ali hajde redom... Imali smo problema sa prinudnom izmenom Pavklova što nam je poremetilo koncepciju, imali smo i drugu prinudnu izmenu, Rodića. I pored toga, kontrolisali smo dosta dobro utakmicu, sve što smo planirali to smo dobro radili na terenu. Dogovorili smo se da igramo tako i u nastavku. Kopenhagen je jako dobra ekipa, isto su igrali od prvog do 90. minuta - sumirao je Milojević, a onda mu je  isao pobegla na neke zaista čudne odluke sudije Martinsa.

- Ima tu par nekih situacija koje mogu da prelome, a meni su čudne neke odluke sudija... Ali neći da stojim na tome, da kukam, da pričam...

Osvrnuo se Zvezdin trener na još jedan neverovatan propust sudije, kada N'Dojeu nije pokazao žuti karton iako je ovaj sa obe ruke uhvatio loptu koju nije mogao da stigne... Bezazlena situacija, ali karton se mora dati za takav ispad.

- Najsmešnije je bilo kad je N' Doje uhvatio loptu koja je išla u aut. Pa na treningu za tako nešto kažete igraču da radi sklekove, a ovde je to prošlo bez žutog kartona. Na stranu sve to, čestitao bih svim akterima, igračima Kopenhagena, našim igračima i navijačima, i svima koji su nam pružili podršku. Ovo je tek prvo poluvreme, idemo tamo da igramo mušku utakmicu, nemamo čega da se plašimo, kako bude biće. Pripremićemo se najbolje za tu utakmicu...

Da li ste videli snimke spornih momenata?

- Penal, da li je bio, nije, vi vidite, pogledajte, ne bih da komentarišem. Ružno je kad čujete i ovaj bes naših navijača i skandiranje, to je najbolji odgovor. Dešavalo nam se to i prošle godine. Srbi smo, izdržaćemo, idemo dalje, bilo je i težih trenutaka. Svi su vdeli, i publika i navijači, a kad publika tako reaguje odmah vidite o čemu je reč.

Milojević je rekao da će stepen povrede Pavkova biti poznat u sredu.

- Pavkov je već u 2. minutu doživeo povredu, došlo je do istegnuća lože i tražio je izmenu, ali je izdržao. U poluvremenu se ohladio, nije mogao...

VIDEO: Degenek o penalu: Nisam video, ali mi je njihov igrač rekao da ga nije bilo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vux od lepenice

    7. avgust 2019 | 08:32

    Nije problem sto smo primili jedan gol.problem je sto nismo dali tri I vise.to je fudbal da das gol ili dva vise.

  • Dovla

    7. avgust 2019 | 07:13

    Ti si trebao odavno da odes,oni u Bg igraju sa dva spica,a ti ni kuci to ne smes!Vreme je za promene,pakuj se i idi,dosta je bilo!!

  • Ognjen

    7. avgust 2019 | 00:24

    Eee kad vi pocnete o postenju dodje coveku da zaplace od muke. Pa kako ste prosli Ruse u LE secas li se?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA