≫ 

Misterija gola Boaćija u derbiju još nije rešena, a Hrvati su za ovo odmah otklonili dilemu! (VIDEO)

3D snimak je presudio

  • 21
Gol Foto: youtube.com

Fudbaleri Ferencvaroša remizirali su protiv Dinama sa 1:1 u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a posle duela digla se prašina zbog gola Mađara.

U 60. minutu je pao gol Davida Sigera, ali je lopta sklonjena u poslednjim trenucima iza linije, pa su se mnogi pitali da li je celim obimom prešla gol crtu.

Ekipa Hrvatske fudbalske televizije je uz pomoć 3D tehnologija zaustavila snimak u trenutku kad je lopta otišla najdalje, pa se ispostavilo da je gol regularan.

Poljak Pavel Račkovski je doneo ispravnu odluku i fotografiju 3D snimka možete pogledati na ovom linku, posle koje će Dinamu biti daleko teže u revanšu, gol u gostima ume biti zlata vredan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rola

    7. avgust 2019 | 19:03

    Gol u derbiju Boaćija nemože biti rešen jer nije ni bio a ovaj gol se vidi iz aviona zato nemojte uporedjivati ova dva slučaja jedino ako vam nije u interesu da je gol Boaćija bio.

  • Realno

    7. avgust 2019 | 18:56

    I posle kukaju kad njih sudija osteti...20 godina nismo imali penal u derbiju, daju nam gol iz gol auta, daju gol i kad lopta nije usla, pola lige im se sklanja druga polovina sama sebi da gol...karma je cudo

  • Zoran

    7. avgust 2019 | 23:03

    To je isto moglo da se uradi na derbiju nego treba neko da se prepucava i širi mržnju medju navijačima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA