Odbio Atletiko, Junajted i Everton da bi ostao sa Tadićem u Ajaksu: Neres ostaje Kopljanik!

Odlučio je da produži vernost šampionu Holandije

  • 2

Fudbalski klub Ajaks ostaje jači za jednog od svojih najboljih igrača iz prošle sezone Davida Neresa koji je potpisao novi ugovor sa tim klubom na još četiri sezone pa će ostati u Amsterdamu do 2023. godine.

Ajaksu je bilo bitno da sačuva bar jednog ob važnih igrača iz prethodne sezone kada su već otišli Frenki De Jong (Barselona) i Matijs De Liht (Juventus), dok je na pragu odlaska i Doni van De Bek.

Neres je prošle sezone dao 12 golova i imao je još 15 asistencija za Kopljanike na 50 utakmica, što je njegov tim vodilo do polufinala Lige šampiona i titule prvaka države posle nekoliko godina.

Naravno, imao je i svesrdnu pomoć Dušana Tadića koji je potpisao ugovor na sedam godina. Ipak, bile su primamljive ponude Atletiko Madrida, Mančester junajteda i Evertona, ali bar za sada ne toliko kao ostanak u klubu.

Junajted je navodno nudio 50 miliona evra, ali Ajaks nije hteo da ga proda za manje od 70. Čak i da ga je Ajaks prodao za ponuđenu sumu, zaradio bi višestruko jer je Neres u klub stigao pre dve godine za 12 miliona iz Sao Paola i procente od narednog transfera.

VIDEO - Zvezda je zbog ovog poteza tražila penal, međutim...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA