≫ 

Milojević citirao Bukovskog u odgovoru hrvatskom fudbaleru iz Kopenhagena koji je isprozivao Zvezdu!

Šef stručnog štaba crveno-belih efektnim citatom stavio do znanja Bartolecu da ne želi da se prepire, ali i da ne misli da je on u pravu

  • 17

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević održao je konferenciju za novinare na kojoj je poručio da su sve misli njegovog tima usmerene na duel protiv Mladosti iz Lučana (20.00, petak, Arena sport), i da će o Kopenhegenu razmišljati posle toga.

- Mladost je odlična ekipa koja je to pokazala i propšle godine, bez obzira na to što gospodin Milovanović neće voditi ekipu posle mnogo godina, njegov zamenik gospodin Stanić će nastaviti sa istim sistemom. Čestitam ovom priliku Nešku na postavljanje na mesto selektora mlade reprezentacije i želim mu mnogo uspeha - rekao je Milojević i poručio da će koncentracija biti ključna za duel na Marakani.

- Mladost ima svoj stil, agresivan stil, koji imaju i na Marakani, treba da budemo skoncentrisani strpljivi i da radimo ono što smo radili i do sada. Apsolutno smo koncentrisani samo na ovu utakmicu protiv Mladosti.

Već je zaboravio meč protiv Kopenhagena u utorak.

FK Crvena zvezda - FK Kopenhagen Šansa u kojoj je Ben propustio priliku da postigne gol za 2:1; Foto: Marko Jovanović

- Uvek je drugačije posle prespavane noći, ponosan sam na moje igrače, jer smo imali želju, motiv i sve što nas je krasilo, ostalo su sve sitnice, ne treba se vraćati na to, nemamo ni vremena da se bavimo time, da li je bilo ovako ili onako. I juče sa igračima sam rekao da moramo tu utakmicu da zaboravimo, prioritet nam je Mladost, moramo maksimalno da shvatimo ovaj meč.

Nismo analizrali, igraju se dve utakmice, Kopenhagen je uradio ono što je hteo. Kada igrate u Evropi, ne mogu da kažem da je bila slična utakmica jedna sa drugom, pre Helsinkija ne sećam se da smo igrali sa nekim takvog stila, voleo bih da prođemo, pa da dobijemo i nekog sa Iberijskog poluostrva, da probamo i taj stil.

Karlo Bartolec Karlo Bartolec kaže da nije znao da pročita parolu Delija jer ne zna ćirilicu; Foto: Guliver/Srdjan Stevanovic/Getty Images

Nije želeo na molbu novinara da komentariše izjavu hrvatskog fudbalera iz Kopenhagena Karla Bartoleca, koji je između ostalog kazao da je Zvezda prosečan klub u kom se izdvajaju samo Marko Marin i El Fardu Ben.

- Nikada nisam komentarisao reči drugih, ako oni to tako misle, odnosno on, nemam šta da odgovorim. U principu ako živimo u nekoj demokratiji, svako ima pravo da kaže šta misli. Kako je rekao Čarls Bukovski, što ti kažeš, a ja ti ne odgovaram, ne znači da si u pravu - jasan je bio Milojević.

- Moramo da imamo pozitivan duh, ja od mojih igrača tražim da budeš pozitivan, to je nešto što ti daje energiju, ne vidim čega bismo se mi plašili, samo treba da odradimo ono što je do nas. Ako radiš nešto, a ne radiš kako treba, bolje nemoj ni da ga radiš.

Istakao je da je imao problema tokom meča sa Kopenhagenom, jer mu je i Rodić tražio izmenu zbog povrede.

- Bilo koji igrač da mi fali, teško mi pada, ne volim kada ne igraju zbog nekih povreda, Rodić je imao problema na poluvremenu, gledali smo da izdržimo, to su neke stvari koje ne možete da predvidite.

Milojević je najavio da bi šansu da debituje i Tomane.

- Tomane "diže obrtaje", izgleda mnogo bolje nego ranije. On će sutra dobiti minutažu ako sve bude u redu. Kod njega je problem fizički i to što nije prošao pripreme, trebalo bi da sve bude u najboljem redu posle povrede -  zaključio je on.

Utakmica između Crvene zvezde i Mladosti iz Lučana na programu je u petak od 20.00.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    8. avgust 2019 | 14:52

    Zna on dobro da cita samo se pravi lud. Mozda ce mu u utorak biti jasnija cirilica kad upozna jos kog Srpskog igraca. Oducite ga od fudbala.

  • Bole

    8. avgust 2019 | 14:29

    Čemu poklanjanje pažnje izjavi jednog malog, izfrustriranog ustaška?

  • Дејан

    8. avgust 2019 | 14:44

    Умислио Милојевић да је др Дуле Вујошевић. Далеко, далеко си ти испод Дулета.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA