≫ 

Bombaš Kanga "pocepao" i Turke: Još jedan efektan gol Gabonca, Plavšić asistirao (VIDEO)

Gelor ima barut u kopačkama

  • 2
Foto: twitter/kocaslanli34

Gelor Kanga je postigao još jedan gol koji će se sigurno naći u njegovoj kolekciji najefektnijih u karijeri. Još jedanu "praćku" je odapeo bivši Zvezdin fudbaler, pogodio neobranjivo sa dvadesetak metara mrežu Trabzona za vođstvo Sparte 2:0 u prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope. 

Bila je to koprodukcija nekadašnjih saigrača iz Zvezde, pošto je Kangi loptu "pružio" Srđan Plavšić, a Gabonac je potom kaznio rivala što mu je dopustio previše prostora u zoni šuta.

Pogodio je efektno Kanga, zategao mrežu Trabzona i doneo svom timu lepu prednost, koja, ipak, nije ostala na snazi do kraja pošto što su gosti u smiraj meča sa dva gola u pet minuta stigli do remija.

Pogledajte novi "projektil" Gelora Kange u dresu Sparte.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera Kojot

    8. avgust 2019 | 20:03

    Sto su kaznjeni????

  • FANTOM

    8. avgust 2019 | 21:10

    Ala ga je odapeo! To ti dodje krava da kantu mleka a onda se ritne i ode mleko u stajsko gnojivo! Ali dobro, Zvezdin poletarac jos iz pionirskog pogona zabil gol!!! I opet oprem, kitimo se tudjim perjem!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA