Interov paklen plan: Konte tera Ikardija i dovodi najskupljeg Srbina!

Edin Džeko se već vidi u Plavom dresu, dok Inter ima dve opcije za odlazak Ikardja, jedna od njih uključuje i Sergeja

  • 10

Prva bomba je odjeknula na Đuzepe Meaci, došao je Romelo Lukaku! Sada direktor Intera, Bepe Marota, pravi matematiku kako da izvede i drugu i sebi ispuni dugogodišnju želju i dovede Sergeja Milinković Savića.

Bombastično je krenuo Inter ovo leto, sa tri potpisa u tri dana, pa ubrzo sa još jednim, ali onda zatišje. Uspeli su na kraju da obezbede najveću želju trenera Antonija Kontea Romelua Lukakua, a sada je na red došla i želja direktora Bepa Marote.

Dugo je Inter van domašaja osvajanja šampionata ali ambiciozni planovi nove uprave ulivaju nadu da bi Skudeto uskoro mogao pokovo u plavi deo Milana. Kako Lacio nije uspeo da dogovori transfer Sergeja Milinković Savića u Premijer ligu, pre svega u Mančester junajted, Inter je stao sad u prvi red za srpskog reprezentativca.

Plan je ''jednostavan'', prodati nepoželjnog Mmaura Ikardija i te pare iskoristiti za Sergeja. Kako prenosi Gazeta delo Sport, oba transfera bi trebal da budu ''teška'' oko 75 miliona evra.

Inter je bizu prodaje Perišića. Na izlaznim vratima je i Žoao Marijo, tako da prodajom njih dvojice, možda će klub uspeti da se ''sklepa'' i u slučaju da ih Ikardi ponovo ''izradi''.

Marota će sve uraditi kako bi doveo Sergeja, jer mu je on jedna od najvećih želja još dok je radio u Juventusu.

Sergej Milinković Savić

Foto: Guliver/Paolo Bruno/Getty images

Za sada, jedini kandidat za kupovinu kontraverznog argentinskog napadača je Juventus, ali su čelnici Bjankonera pre za razmenu za Paula Dibalu.

Inter nema ništa protiv, Dibala im je jako zanimljiv igrač, takođe bi predstavljao bombu i sigurne golove, međutim, Marota je ipak veći fan Milinković-Savića.

Inter je zainteresovan za trampu, bez ikakvih novčanih dodataka, dok Juventus insistira da im Inter doplati još nešto novca uz razmenu.

Ikardi, koji je prvo ostao bez kapitenske trake, a sad i bez broja, definitivno je prošlost kluba.

Mauro Ikardi

Foto: AP/Tanjug

Sa druge strane Edin Džeko je jednom nogom u Interu.

Kako prenosi Gazeta delo Sport Džeko je saopštio upravi Rome da želi da pređe u Inter. Navodi se čak da je zatražio i da ne igra u subotu protiv Real Madrida na prijateljskoj utakmici.

Transfer bi trebalo da iznosi 20 miliona evra odmah plus bonusi.

FK Roma, FK Barselona

Foto: Tanjug/AP

Bombastično je započeto leto dolascima Djiego Godin, otkupom Mateo Politana i doveđenjem Valentino Lazara u samo tri dana. Potom je pozajmljen i Nikola Barela, dok je u četvrtak dres zadužio i Romelu Lukaku.

Videćemo da li će Inter biti efikasan na krjau isto kao i na početku letnje transfer ''pijace''. Uzbudljivi dani nas očekuje na Đuzepe Meaci.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nscz

    9. avgust 2019 | 15:50

    E sad ce SMS jedno 16 puta da potpise za Inter. Dva puta je potpisao za Siti, jednom za Psg, 9 puta za Mancester Junajted. Sad znaci Inter. I scenario poznat. Ostaje u Laciju jer ga niko nece hahaha. To je jedan ljudski gmizavac i nula od coveka!

  • Vux od lepenice

    9. avgust 2019 | 16:24

    Sto se mene tice neka bude da ovu glupost nisam ni procitao.

  • Дејан Младеновић

    9. avgust 2019 | 16:51

    Јао те сапунице са Сегејом Милинковићем Савићем ....те прелази ту....па ту... и стално му пада вредност трансфера на крају ће бити продат за џабе Хајдуку са лиона који се такмичи у 1ој БГД лиги😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA