Milojević posle Lučana o Boaćiju: Nije zaboravio da igra fudbal, čekamo da "se vrati"

Trener Zvezde Vladan Milojević veruje da Ganijac može vratiti "staru" formu

  • 16
Vladan Milojević Foto: Marko Jovanović

Zvezda je bez trzavica odradila superligaški zadatak pred najveći izazov u ovom delu sezone - gostovanje Kopenhagenu u revanšu 3. kola kvalifikacija za ligu šampiona.

Na "Marakani" nije bilo neizvesnosti ni u tragovima, Mladost iz Lučana nije bila kadra da ugrozi Zvezdinu pobedu, otud i laganih 2:0 u režiji Vulića i Jevtovića već posle prvih 45 minuta, što je bio i konačan rezultt utakmice.

Kad se u tom maniru reši pitanje pobednika, ni od trenera nema pridika na prikazano.

- Videli smo Mladost kakvu smo i očekivali. Imaju svoju koncepciju i stil igre, znali smo to i pre utakmice. Slabiji su nešto u odnosu na prošlu godinu, otišli su Tumbasević, Pejović i Bojić koji su bili nosioci igre. Nemam dilemu da će do kraja prelaznog roka da skockaju dobru ekipu i ponovo da budu siguran učesnik plej-ofa. Ovo su teške utakmice, imam dosta igrača kojima treba da dam šansu, zaslužuju je. Poželeo bih kolegi Staniću puno uspeha u samostalnom radu, a mi se okrećemo narednim izazovima. Najbitnije je da smo ostvarili željeno i izbegli povrede - rekao je trener Zvezde Vladan Milojević.

Milojević je priliku ukazao čak trojici debitanata na ovoj utakmici, Petroviću, Tomaneu i Krstoviću.

- Zadovoljan sam njihovim odnosom prema igri, odigrali su onako kako sam i očekivao. Njegoš je zaigrao posle dva treninga i pokazao se kao da je godinama sa nama, videli ste i Tomanea, i Krstovića koji je budućnost kluba. Teško je igrati protiv nas. Gol Vulića u uvodnim trenucima utakmice je prelomio. Ipak, držao se rival, napadao, possebno u drugom poluvremenu, pravili su nam probleme Pešić i Suraka. Sve u svemu, lepa predstava.

Milojević je istakao da će se do kraja nedelje znati situacija oko povrede Pavkova, kao i da veruje u Boaćija.

- Videćemo. Ne sumnjamo u medicinu, ali kod sportista je to malo drugačije. Znaćemo više u nedelju, ne mogu u ovom trenutku precizno da vam kažem. Boaći je dosta uradio za Crvenu zvezdu. Siguran sam da može mnogo više i da kroz stalne razgovore i rad, može da bude onaj Boaći iz prošlog mandata. Nije zaboravio da igra fudbal, i ubeđen sam da će doći na svoj nivo forme - završio je trener crveno-belih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zoki

    9. avgust 2019 | 23:33

    Bravo Milojeviću, pravi trener i veliki čovek.

  • Trpko

    10. avgust 2019 | 09:42

    Nikada nije ni znao. Penal covek samo u Srbiji

  • Delija

    10. avgust 2019 | 01:27

    Vredi pokusati da se vrati u formu, ali on se duze od godinu dana vrace u formu, a tim ispasta zbog toga. Joveljic nije dobio sansu, Pavkovu dajes minute na kasiku, publika se rasipa, tim ocajno izgleda i mi treba da ga cekamo. Igraci se vracu u formu tako sto ulaze u igru kod rezultata 3:0 u 80-tom minutu. Ni jedan ozbiljni klub nece da trpi toliko dugo nekog fudbalera, pa ni da je mesi, a ne neki Boache.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA