≫ 

Kopenhagen objavio saopštenje pred Zvezdu: Hajde da pokažemo Delijama da i mi umemo... (VIDEO)

Zanimljivo saopštenje Danaca

  • 18
Vladan Milojević Foto: Marko Jovanović

FK Kopenhagen se sprema za revanš 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a sve je usmereno ka spektakularnom ambijentu.

Delije su napravile odličnu atmosferu u prvom duelu, bilo je 1:1, a sada će se sve karte baciti na revanš, pošto je tim Vladana Milojevića penalom ispustio vođstvo.

- Igrači će naravno biti u belom, sada želimo da ohrabrimo sve navijače da dođu u ovoj boji na meč protiv Crvene zvezde u utorak, treba da pokažemo da i naš domaći teren ume da napravi nešto posebno u evropskim utakmicama u Kopenhagenu - navodi se na sajtu kluba.

Takođe, očigledno je da su Danci bili impresionirani ambijentom koji su Delije priredile, barem po zvaničnim snimcima kluba. Takođe, klub je najavio veliku koreografiju navijača, uz dodatak da je ostalo samo još oko 1.000 mesta na tribinama.

Biće još malo karata samo i za Delije, ostatak će se prodavati na dan meča od 13 do 17 časova u hotelu Imperijal u glavnom gradu Danske, a cena je 20 evra.

VIDEO - Unezvereni linijski sudija proleteo pored Milojevića bežeći od gneva Severa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cone

    11. avgust 2019 | 17:43

    Smesni ste, kad zagrme delije cuti se necete, napravice domacu atmosferu u sred Kopenhagena.. a na sve to ce Zvezda da prodje!

  • *

    11. avgust 2019 | 18:35

    Niste jedini koji kopirate, ima jedan mali komšijski klub koji godinama pokušava da liči na nasu tribinu.

  • Ja

    11. avgust 2019 | 17:46

    Vidi franjevce sto lupaju minuse

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA