Vošin "parni valjak": Lalatovićevi igrači na brzinu "zgromili" Radnik za čelo Superlige!

Tri gola za devet minuta

  • 8

Fudbaleri Vojvodine pobedili su Radnik iz Surdulice sa 4:0 u četvrtom kolu fudbalske Superlige i nastavili su sa dobrim partijama pod novim trenerom Nenadom Lalatovićem.

Voša je "rešila" Radnik od 17. do 26. minuta kada su u seriji pogađali Okeuhi, Gemović i Bojan Matić. Poslednji je pokazao da ove sezone igra u dobroj formi jer je već u prvom kolu dao dva gola.

Konačan rezultat postavio je Zukić u 83. minutu i samo potvrdio prvo mesto Vojvodine na kraju ove radne nedelje. Voša ima 12 bodova iz četiri meča, koliko i Bačka Topola, ali treba napomenuti da aktuelni šampion Crvena zvezda ima meč manje i ima devet bodova.

Četvrti je Radnički iz Niša sa devet bodova, a peti je Partizan sa sedam, ali i crno-beli zbog kvalifikacija za evropska takmičenja kao i Zvezda imaju meč manje. Da podsetimo, u nedelju su odigrana još dva meča Superlige.

Partizan je odigrao nerešeno sa Napretkom iz Kruševca u gostima 2:2, dok je Spartak iz Subotice pobedio Proleter sa 1:0.

Standings provided by Sofascore LiveScore

VIDEO - Radost Kruševljana trajala tri minuta, Partizan stigao do gola

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljudina

    11. avgust 2019 | 23:05

    Trenerčina svaka čast Lalate

  • Dejo

    12. avgust 2019 | 07:19

    Neko ga voli,neko ne .Čovjek mlad trenerima gdje god je radio tim mu je igrao dopadljiv napadački fudbal.Nije kukavica kao većina naših trenera neboi se mladog igrača ubaciti u vatru ali da taj neizgori.

  • Pera kojot

    12. avgust 2019 | 06:07

    Lalate samo ludo i brzo jednom se zivi....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA