Šta je to Milošević rekao igračima Partizana u svlačionici posle remija u Kruševcu?

''Progovorio'' je strelac jednog od dva gola Partizana - Eajko Brežančić

  • 33
Savo Milošević Foto: partizan.rs

Preuzeo je trener Partizana Savo Milošević svu krivicu za remi crno-belih u Kruševcu, što je i priznao odmah posle poslednjeg sudijskog zvižduka pod Bagdalom i konačnih 2:2 sa Napretkom!

Ali daleko od toga da se sve na tome završilo, jer je Milošević, prema rečima Rajka Brežančića, imao šta da kaže igračima u svlačionici.

- Remi nam je toliko teško pao kao da je poraz i zaista nema opravdanja. Šef nam je rekao u svlačionici da treba da nas je sramota i zaista se tako svi osećamo. Znali smo da utakmica sa Napretkom neće biti laka, nijednom ih poslednjih godina nismo pobedili sa strane, ali sada nema kukanja već glavu gore i ovo da nam bude pouka - rekao je strelac prvog gola za Partizan i dodao:

- Nismo potcenili Napredak to je sigurno, a zašto nismo realizovali onoliki broj šansi to ćemo zajedno analizirati sa šefom i stručnim štabom. U jednom trenutku sam pomislio da igramo još dva dana da nećemo dati gol. Ako je trebao ovakav kiks da se desi nek se desi sad, težak remi, ali opomena za četvrtak pred tešku utakmicu u Turskoj.

- Ovo nas je dobro potreslo da se pripremimo što bolje, napravimo analizu , vidimo propuste i opravdamo poverenje navijača sa utakmice u Beogradu. Malatija nije laka ekipa, dobro će se pripremiti za revanš. Sledi ozbiljan rad pred put.

Podsetimo, Partizan revanš meč 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Malatije igra u četvrtak od 19.00 časova (RTS 1, Arena Sport 1). U Beogradu je bilo 3:1 za crno-bele.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GROBAR PODGORICA

    12. avgust 2019 | 08:38

    E MOJ SAVO, ODIGRAO SI TRI UTAKMICE A ŽELIŠ DA ODMORIŠ NEKE KLJUČNE IGRAČE, PA TO SE NE RADI TAKO NI U LUDILU SAVO. MOŽEŠ RAZMIŠLJATI O KVALIFOKACOJAMA ZA LIGU EVROPE NAREDNE GODINE JER NEMOJ DA SE NADAŠ KIKSU ZVEZDICE DO KRAJA.

  • bale

    12. avgust 2019 | 10:36

    Alo bre pa cekajte malo jel ovo onaj tim klasa,napadacki,najbolji i najaci u Evropi i na Balkanu onaj koji ce se igrati sa zvezdanom jel to onaj veliki partizani sto pobedi malatiju turskog sampiona nad sampionima

  • Trpko

    12. avgust 2019 | 09:44

    O kojim sansama govoris!? Bili ste bre jadni i bedni na terenu. Sta su igrali Smiljanic, Ozegovic, Ivanovic,Vujacic,Stevanovic, Zdjelar!? Ajde bre...bruke jedne,sram vas bilo. Zao mi je sto niste izgubili. Sram vas bilo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA