Aguero za istoriju: Otkriven razog zbog čega Argentinac nije dao Sterlingu da šutira penal (VIDEO)

Ispred su samo Runi, Lampard i Širer

  • 0
Britain Soccer Premier League Jon Super

Ekipa Mančester Sitija ubedljivo je otvorila novu sezonu Premijer lige pobedom nad Vest Hemom od 5:0. Serhio Aguero, iako je ušao sa klupe, uspeo je da zabeleži neverovatan jubilej - sedma uzastopna sezona na kojoj postiže gol u prvom kolu.

Mnogi su primetili nesvakidašnju scenu za velike klubove, kada su se kod izvođenja penala Aguero i Rahim Sterling prepirali ko će da izvede najstrožu kaznu. Englez je u tom trenutku imao dva gola na svom kontu i jurio je het-trik (na kraju je i dao treći gol), dok je Argentinac imao još veći zalogaj od toga, istorijski.

Na kraju je Kun izveo penal, ali ga je promašio. Na njegovu sreću, nakon gledanja VAR-a, ustanovljeno je da golmanu Vest Hema Lukasu Fabijanskom jedna noga nije bila na gol liniji, što je obavezno po novim pravilima, pa je jedanesterac ponovljen.

U drugom pokušaju je bio precizniji i tako je došao na korak od legendi lige Vejna Runija, Frenka Lamaprda i Alana Širera koji su u osam uzastopnih sezona postizali golove na premijernim utakmicama.

Ovaj detalj možete pogledati na 1:27

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA