Savo otkrio kada očekuje Asana u punoj formi i šta je promenio u Partizanu od dolaska u klub

Strateg crno-belih veruje da je ubrzao igru, a Asano je jedno od pojačanja sa ciljem da igra bude brža

  • 8
PARTIZAN

Foto: MN Press

Trener Partizana Savo Milošević smatra da će novom pojačanju tog kluba Takumi Asanu biti potrebno svega nekoliko nedelja da bi bio u punom takmičarskom ritmu.

Japanac je već uspevao da se upiše u strelce, stigao je kao pojačanje iz Arsenala, ali nije do sada igrao svih 90 minuta.

- Očekujemo brzo. To je sad jedan proces koji će trajati, trebaće mu par nedelja da uđe u ritam, da bude spreman za 90 minuta. Kada je u pitanju Takuma može da se desi i pre. I ovo je iznenađenje da je i sinoć u Kruševcu i pre toga protiv Malatije odigrao bez problema i u jednom jakom ritmu.

Što se tiče njega generalno, očekujemo mnogo, ako stavimo na stranu fizičku pripremu. Ima takve brzinske sposobnosti da su nezgodne za bilo koju ekipu u Evropi - rekao je Milošević za RTS.

Ocenio je i šta se sve izmenjalo od kada je došao u klub kao zamena za Zorana Mirkovića krajem marta.

- Od mog dolaska u martu promenilo se dosta toga. Od igračkog kadra, preko razmišljanja i verujem pristupa igri, ali suviše je kratak period da bih objasnio sve. Sada posle 4, 5 meseci se vide neki pomaci i golim okom. Ovo nije limit, ali za sve te stvari opet će trebati neko vreme... U ovim momentima ne možemo da se bavimo poboljšanjima igre koja će biti dopadljiva ljudima, ali je igra brža, ta završnica koju pokušavamo da radimo u pet, šest i sedam sekundi. Tako se radi u Evropi i takve smo igrače doveli - rekao je Milošević.

Da podsetimo, Milošević je do sada osvojio sa ekipom Kup Srbije pobedom nad Crvenom zvezdom u finalu takmičenja.

VIDEO - Ništa bez Sume, Partizan u Kruševcu stigao do izjednačenja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jug

    12. avgust 2019 | 15:43

    Savo manje pričaj i uigraj ekipu da te ne najurimo. Kako te nije sramota da zucneš posle sramne utakmice sa Napredkom. Sramoto jedna oglašavaš se kao da si igrao protiv Liverpula.

  • Grobar

    12. avgust 2019 | 17:40

    I Nikolic je na pocetku izgubio od Vojvodine 3:1 ako se ne varam. Tako da ljudi pustite coveka da radi svoj posao odmarao je igrace jer mu je trenutno bitnije da udje u ligu evrope. Savo pokazi im ubuduce sta i kako i samo jako!

  • yeste

    12. avgust 2019 | 15:00

    Super ste bili hitri ,mogao Napredak da vam uvali još dva u prvom ,ali Široki se otvorio za Pavlovića ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA