Real kontaktirao Nejmara preko igrača: Hoće li se konačno ispuniti želja Perezu?

Fudbaleri Real Madrida pokušavaju da nagovore Nejmara da dođe u taj klub, piše ESPN

  • 1

Isti medij javlja da je nekoliko igrača zvalo Brazilca direktno i govorilo mu je da dobrodošao u Madridu, ali ne precizira o kojim igračima je reč.

Nejmar je ovog leta tražena "roba" na fudbalskoj pijaci, ali samo najbogatiji klubovi mogu da ga kupe. Gotovo je izvesno da odlazi do kraja prelaznog roka, navijači su ga u nedelju izviždali i nazivali pogrdnim imenima, a on je između Barse i Reala.

Barselona namerava da ponudi samo igrača u zamenu za Nejmara jer ne želi da plaća sumu blisku onoj za koju je PSŽ kupio Nejmara upravo od Blaugrane pre dva leta.

S druge strane, Real bi da plati, ali manje. Parižani su leta 2017. kupili Nejmara od Barselone za 222 miliona evra i sada procenjuju da bi mogli da dobiju oko 200 imajući u vidu i njegove povrede i problematično razmaženo ponašanje u nekoliko navrata.

Nejmar je već duže vremena meta predsednika Reala Florentina Pereza koji je pokušavao da ga dovede i pre nego što je on otišao u Barsu 2013. godine.

VIDEO - Nejmar za 2:0, cela Zvezdina odbrana nije mogla ništa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA