Zvezdin sastav za Kopenhagen: Milojević je imao samo jednu, ali veliku dilemu!

Dileme oko sastava su bile minimalne!

  • 17
Vladan Milojević Foto: Marko Jovanović

Fudbaleri Crvene zvezde će protiv Kopenhagena gostovati u revanšu 3. kola kvalifikacija za LŠ, nakon beogradskih 1:1, a trener Vladan Milojević suočio se sa dilemama oko sastavljanja ekipe na jednoj poziciji.

Što se mesta među stativama tiče, dileme nema, Milan Borjan komandovaće defanzivnom linijom, koju je u prvoj utakmici sjajno upotpunio Miloš Degenek.

Miloš Degenek Foto: Marko Jovanović

Sjajno je sarađivao sa Nemanjom Milunovićem i podsetio je na prošlogodišnju kompaktnost sa Vujadinom Savićem, potpuno je tandem kontrolisao dešavanja i najopasnije igrače Kopenhagena, pa će i sada imati identičan zadatak u revanšu, uz pomoć Rodića i Gobeljića.

Marko Marin Foto: Marko Jovanović

Ispred njih će Hoze Kanjas i Dušan Jovančić predstavljati vezni tandem, Mirko Ivanić i Marko Marin će još jednom kao desni krilni i plejmejker imati zaduženje da stvaraju konfuziju u odbrani Danaca, a najveća dilema postojala je oko levog krila - očekuje se da tu zaigra Vukanović, baš kao u prvom meču!

Ričmond Boaći Foto: Marko Jovanović

Odsustvo povređenog Bena i Pavkova stvorilo je prostor za ovakvu opciju, Boaći će biti u srcu napada, a može se očekivati i eventualna varijacija u nastavku meča.

Ukoliko Boaći ne bude mogao da iznese ceo teret meča, ne bi bilo neobično da Vukanović zauzme poziciju špica, a na krilu priliku dobiju Jevtović ili Simić - upravo Jevtovićevo iskustvo iz nordijskog fudbala može biti dragoceno, iako je igrao svojevremeno ipak za norveški Rozenborg.

U svakom slučaju, očekuje se skoro identična postava kao u Beogradu - Borjan, Rodić, Degenek, Milunović, Gobeljić, Kanjas, Jovančić, Ivanić, Marin, Vukanović i Boaći.

VIDEO - Degenek pred Kopenhagen: Drži nas inat od prvog meča

(Od izveštača Telegrafa iz Kopenhagena - B. Vinulović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA