Prvo ga je ostavila Pamela Anderson, pa je defanzivac zbog gluposti dobio otkaz i u klubu (VIDEO)

Adil Rami više nije igrač Marselja

  • 0
Pamela Anderson, Adil Rami Foto: Profimedia/AFP

Viđali smo razne gluposti fudbalera širom sveta, ali ono što nam dolazi iz Francuske je pobeda za sebe! U glavnoj ulozi je Adil Rami, doksorašnji fudbaler Olimpika iz Marselja!

Kažemo doskorašnji, jer je dobio otkaz zato što je slagao da je povređen, da bi se na televizji kako se, između ostalog, i rvao u nekoj vrsti blata u popularnom rijalitiju Ford Bojaž.

Kako se radi o veoma popularnom rijaliti kvizu, koji je jedno vreme imao i srpsko izdanje, među velikim brojem ljudi bili su i čelnici Marsejja koji su videli kako ih je njihov iskusni štoper slagao.

Prvak sveta sa reprezentacijom Francuske je učestvovao u mnogim igrama u kojima ne bi mogao da učestvuje da je zaista bio povređen.

Videvši to, čelnici kluba su poludeli i prvo su Ramija bili suspendovali ali su ubrzo prelomili da takvu nedisciplinu ne žele u svojoj ekipi i da preko takve laži ne mogu da pređu pa mu je uručen i otkaz.

Podsetimo, Rami je nedavno dobio ''nogu'' i od Pamele Anderson. Bivša Plejboj zečica je raskinula sa njim u junu tvrdeći da bivši defanzivac Valensije živi dvostruki život i da uvek ima još jednu devojku.

Izgleda da dvostruki ljubavni život nije jedini dvostruki život koji vodi Rami.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA