Kutinjov menadžer sleteo u Pariz: Na pomolu je transfer bomba leta!

Dok mediji pišu o tome kako je Filipe Kutinjo vrlo blizu prelaska u Bajern iz Minhena na pozajmicu, Barselona možda dobije ono što je više želela za njega...

  • 4

Izvesno je da Kutinjo odlazi iz Barselone, ali Esporte Interativo javlja da je njegov menadžer sleteo u Pariz kako bi se dogovorio sa Pari Sen Žermenom o najvećem transferu leta.

Pošto Nejmara malo klubova na svetu može da plati, a Brazilac je izrazio želju da se vrati u Barselonu, dva kluba pokušavaju da se dogovore o razmeni dva igrača, jer Barsa nema nameru da plaća PSŽ-u ono što su Francuzi platili pre dve godine.

Al Kelaifi i ekipa su tada za Nejmara dali 222 miliona evra i oborili rekord. U Parizu su zbog toga sada i Erik Abidal kao direktor Barse, Havijer Bordas, član uprave i Nejmarov predstavnik Andre Kuri.

VIDEO - Doček fudbalera PSŽ-a na aerodromu "Nikola Tesla", Nejmar oduševio srpske klince i jednu navijačicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😐

    13. avgust 2019 | 17:32

    Molim kompetentne ljude da mi objasne sledeće: 'Pošto Nejmara malo klubova na svetu može da plati', zašto???? Odnosno, smatram da je igrač precenjene vrednosti, a toliko vredi. Obožavam fudbal, ali u njegovoj igri stvarno ne pronalazim ništa vanserijski i vredno enormne količine novca. Hvala

  • objektivno

    14. avgust 2019 | 06:30

    Sve sto je uradio za tih 222 miliona je razbijo jadnu zvezdu . Pa za to su mogli dovesti zlatka zahovica ili damira cakara ili mozda savu milosevica i to iz penzije za neke sitne parice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA