Partizanov spisak za revanš s Turcima: Otpali Ivanović i Smiljanić, Pešukić prvi put u protokolu

Izgleda da je utakmica sa Napretkom u Kruševcu uticala na izbor kadra za Malatijuspor

  • 11
FK Partizan Foto: MN Press

Remi upozorenja sa Napretkom iz Kruševca (2:2), minulog vikenda, verovatno je imao veliki uticaj na trenera Partizana Sava Miloševića prilikom odabira igračkog kadra za revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, koji crno-bele očekuje u četvrtak (19.00) sa Malatijomspor.

Otuda i neki pomalo iznenađujući, ali ipak očekivani "rezovi" struke, koja sa odabranim fudbalerima namerava da potvrdi pobedu od 3:1 iz prvog okršaja i definitivno obezbedi plasman u plej-of pomenutog takmičenja.

Ovoga puta spisak fudbalera je skraćen u odnosu na neke prethodne mečeve u Evropi, pa će na put u Tursku 17 igrača i tri čuvara mreže.

(Ne)očekivano je otpao Đorđe Ivanović, koji se nije proslavio na prvenstvenoj utakmici u Kruševcu (nije bio u protokolu ni za prvi meč sa Turcima), kao ni Milan Lola Smiljanić, dok se na listi nalazi desni bek Periša Pešukić, koga struka do sada nijednom nije uvrstila u protokol na takmičarskim mečevima.

U Beogradu će, pored momaka iz omladinske škole (S. Jovanović, Stanojlović, Milosavljević) ostati i levi bek Zlatan Šehović, kao i centtralni defanzivac Dominik Dinga, koji je ovoga leta stigao kao pojačanje iz ruskog Urala.

Tako se na spisku trenera Sava Miloševića za Tursku nalazi sledećih 20 fudbalera: Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović, Filip Kljajić. Nemanja R. Miletić, Periša Pešukić, Bojan Ostojić, Strahinja Pavlović, Igor Vujačić,

Slobodan Urošević, Rajko Brežančić, Saša Zdjelar, Aleksandar Šćekić, Aleksandar Lutovac, Zoran Tošić, Filip Stevanović, Takuma Asano, Lazar Pavlović, Sejduba Suma, Ognjen Ožegović i Umar Sadik.

Dobra vest po crno-bele je svakako činjenica da se na spisku putnika nalazi i iskusni Bojan Ostotjić, koji je u prvoj utakmici sa Malatijomspor povredio primicač i zbog toga propustio duel u Kruševcu. Ipak, uspeo je očito da se oporavi i komandovaće odbranom kluba iz Humske i na utakmici u Turskoj.

VIDEO - Savo Milošević posle remija u Kruševcu: Sramotna igra, ja sam kriv

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA