≫ 

Zaboravite sve, igrajte za njih: Marin otkrio šta je Milojević rekao igračima Zvezde pred meč VIDEO

Kapiten crveno-belih govorio je i o obećanju i promašenom penalu

  • 18

Odigrao je Marko Marin sjajno protiv Kopenhagena svih 210 minuta koliko je proveo na terenu u oba meča 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona!

Kapiten Crvene zvezde je asistirao Boaćiju u danskoj za jedini gol, gol koji je Zvezdi trebao u revanšu, ali je malo falilo da postane tragičar u penal seriji.

Prvi je šutirao i pogodio prečku, dao domaćinu prednost od samog početka, mada se na kraju ispostavilo da si igrači pucali neverovatna 22 penala.

 

- Eto, pogodio sam prečku. Nije ušla, ali znajte da je bilo jako lepo ove noći promašiti penal. Da smo ostali sa 11 igrača, sigurno bi za 90 minuta dali još jedan gol. Danas smo igrali za našu familiju. Šef je pre utakmice rekao: ''Zaboravite sve, igrajte za njih kući. Za žene, decu... da njih učinimo srećnim zato što nam oni svaki dan daju podršku. Mislim da smo to uradili - rekao je Marin posle meča i dodao:

- Obećali smo vam prošle nedelje da prolazimo, ova ekipa je fenomenalna i ima karakter. Mi povedemo, oni se vrate i imaju igrača više. Međutim, mi smo do poslednjem minuta verovali u nas. Treću godinu zaredom smo ušli u Evropu, ali znate nas - mi hoćemo u Ligu šampiona. Samo što ovo nije obećanje - kroz osmeh je rekao Marin.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Лићми

    14. avgust 2019 | 07:26

    Тако се води екипа ка врху брао капитену обећање испуњено

  • Partizanovac

    14. avgust 2019 | 07:53

    Konacno i nase da pogleda bog. Bravo za klub, beavo za narod.

  • juznjak-janez

    14. avgust 2019 | 08:24

    Bravo nasa zvezdice! Fenomenalno, sve se skupilo u dva sata, tuga, radost, znanje, neznanje, sreca sve. Treba posteno reci, da trener n treninzima treba da bude maceha i onda ce tim biti dobar. Nije moja namera, da umanjujem uspeh vec , da pomognem, da dam neki savet . Prvo trener mora da spremi ekipu, da u jednom komadu pod vrlo visokim tempom moze izdrzati cetiri poluvremena. Neki zvezdini igraci na kraju nisu mogli ni da hodaju a kamoli, da trce. Sta bi rekli kako i koliko se sprema Đokovic za 5 ( pet ) sari igre. Drugo,psihijatar mora nauciti tu djecu kako se kulturno faulira, dobacuje sudiji, reaguje na odluke, koje se u pravilu nikada ne menjaju, sudiju se ne vređa i mora (jer i on moze biti zamerljiv) se znati, da sudija vrsi kompenzacije usvojih gresaka u toku igre.Kod izvođeenja penala moramo znati, da u psihi nismo svi ljudi isti, nekome je to prevelika odgovornost i onda napravi gresku. Jos nisam vidio, da doktor nekome izmeri puls pred izvođenje penala, da vidi sta se sa igracem događa. Mozda se to na utakmici nesme raditi ali se nađe nacina da se to ustanovi. Ja smatram, da se fudbal igra zbog para a i za licno zadovoljstvo i nadigravanje sa protivnikom, ko tako ne shvaca taj bolje , da odma pestane to raditi i radi nesto sto ga ispunjava.Zvezdo sretno, zeli partizanovac!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA