≫ 

Ludnica u loži: Pogledajte reakciju uprave Zvezde posle odbranjenog penala Borjana (VIDEO)

Terzić, Mrkela, Džajić, Toza Mijailović... njihovoj sreći nije bilo kraja

  • 31
Zvezdan Terzić i Milan Borjan Foto: crvenazvezdafk

U jednom trenutku tajac, a onda se urlik zadovoljstva začuo u loži stadiona Kopenhagena - na mestima gde je bila uprava Crvene zvezde!

Naravno, njihovoj sreći nije bilo kraja posle penala koji je Milan Borjan odbranio Vindu u 11. seriji za konačnih 7:6 (1:1, 1:1) i prolasku u plej-of Lige šampiona.

Zagrljaj Dragana Džajića i Zvezdana Terzića, zatim onaj Terzićev sa Mitrom Mrkelom, ali i slavlje svih ostalih koji su bili u loži na Parkenu.

Zvezda ide dalje, Zvezda je treći put zaredom u grupnoj fazi nekog evropskog takmičenja, a protiv Jang bojsa će tražiti ono najkvalitetnije - Ligu šampiona.

>>> Već su izašle kvote za prvi meč plej-ofa Lige šampiona Jang Bojs - Crvena zvezda. Kvota na šampiona Srbije u Bernu je čak 3,70, iks je 3,40, a kec 2,05. Što se prolaza tiče, kvota da Zvezda ulazi u LŠ je 1,93, a nešto manja je na Švajcarce - 1,87. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Jang Bojs - Crvena zvezda.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čika Jova

    14. avgust 2019 | 08:45

    Profesionalan rad, ljubav prema klubu, jedinstvo i evo uspeha! Bravo Terziću, Džajiću, Mrkela, Milojeviću, triput bravo fudbalerima a posebno Borjanu. Idemo dalje!

  • Witb

    14. avgust 2019 | 08:23

    Bice parica nema sta, zato se i raduju...

  • Saša

    14. avgust 2019 | 07:57

    Magijaaa terzaa~miloje~mrkela zvezdaa oooo vip zapaad zvezdaaš..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA