≫ 

Pristao sam na to što je tražio: Borjan otkrio šta su on i Boaći radili pred početak penal serije!

Molitva je urodila plodom

  • 19

Neće navijači Crvene zvezde Ričmondu Boaćiju zahvaljivati samo na golu koji je dao u 17. minutu protiv Kopenahagena, već i zbog onoga što je napadač crveno-belih uradio pred izvođenje penal serije!

U šali su mnogi rekli da je bacio neke vradžbine kada je odlučio da se pomoli sa Milanom Borjanom koji je potom izrastao u junaka Zvezdinog prolaska u plej-of Lige šampiona.

Nedugo posle meča, Borjan je u 18 sekundi otkrio o čemu se zapravo radilo:

- Boćko je jedan pobožan dečko koji je rekao da želi da se pomoli za mene da odbranim par penala. Ja sam pristao na to i videli ste da je Bog veliki i da je čuo njegovu molitvu. Zahvalan sam mu na tome - rekao je golman Zvezde koji se osvrnuo i na samu utakmicu.

- Kod penala smo uradili veliku analizu, znao sam otprilike ko gde šutira. Neverovatno je da treću godinu zaredom igramo grupnu fazu u Evropi. I nećemo stati! Hoćemo da učinimo Srbe ponosnima.Dao sam i prvi gol u Zvezdi. Bog je pokazao da je veliki. Gol posvećujem porodici.

- Lepo je što me navijači hvale na društvenim mrežama, ali ovo je timska pobeda. Ponosan sam na sve. Videli ste sudijske odluke u oba meča, ali mi smo imali sreće, želju i volju.

>>> Već su izašle kvote za prvi meč plej-ofa Lige šampiona Jang Bojs - Crvena zvezda. Kvota na šampiona Srbije u Bernu je čak 3,70, iks je 3,40, a kec 2,05. Što se prolaza tiče, kvota da Zvezda ulazi u LŠ je 1,93, a nešto manja je na Švajcarce - 1,87. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Jang Bojs - Crvena zvezda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djile

    14. avgust 2019 | 07:42

    Hahaha, Bocko je pravi car. Nzm sto su ljudi u njega sumnjali. Sezona je tek pocela. Bravo momci... Neko to od gooreee vidiii sveee.... Kako kaze onaj smesni buca iz protivnickog tabora

  • 534

    14. avgust 2019 | 08:12

    Bočko da ostane u Zvezdi na poziciji Šamana.

  • djura dhuric

    14. avgust 2019 | 09:08

    trebali su da povedu i vuletica-ona njegova tvrdnja je 100% u pravu da neko odozgo vidi sve i da ispravlja kad treba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA