≫ 

Vidoviti Keba: Poznati pevač 7 sati pre meča pogodio sve što se Zvezdi desilo u Kopenhagenu (FOTO)

I poluvreme i kraj i penale, ali i junaka meča

  • 7
Dragan Kojic Keba Foto: Telegraf.rs

Pred prvi meč se vodio srcem, silno je želeo da njegova Crvena zvezda ubedljivi slavi rezultatom 3:0, ali je pred revanš meč crveno-belih protiv Kopenhagena poznati srpski pevač Dragan Kojić Keba bio racionalniji kada je u pitanju prognoza konačnog rezultata!

Toliko da je na kraju pogodio ne samo rezultat, nego i kompletan scenario Zvezdinog meča u Danskoj. I to na nešto više od sedam sati do početka utakmice. Tačnije - u utorak u 12.27 minuta!

Tokom jedne prepiske sa novinarom Telegrafa, Keba je izneo dve opcije. Jedna da će Kopenhagen vodii na poluvremenu i da će na kraju biti remi. I druga, da će remi biti i na početku i na kraju meča.

Dragan Kojić Keba Prepiska Kebe i novinara Telegrafa Foto: Privatna arhiva

U oba slučaja je prognozirao da će rezultat na kraju biti 1:1, da će meč otići u penale i da će Zvezda tamo pobediti. A kao dvojicu junaka okarakterisao je Milana Borjana i Marka Marina.

Naravno, Borjan je sa tri odbranjena penala u seriji definitivno bio junak meča, dok je Marin asistirao kod jedinog gola crveno-belih u regularnom delu.

Dragan Kojić Keba i MIlan Borjan Keba u društvu MIlana Borjana, junaka Zvezdine pobede Foto: Privatna arhiva

Jeste kapiten Zvezde promašio prvi penal u seriji, ali je u Kopenhagenu plesao po terenu.

- Eto, pogodio sam prečku. Nije ušla, ali znajte da je bilo jako lepo ove noći promašiti penal. Da smo ostali sa 11 igrača, sigurno bi za 90 minuta dali još jedan gol - rekao je Marin posle meča.

Možda je ovako i slađe, barem za Kebu koji se pokazao kao dobar prognozer ovoga puta.

VIDEO: Kako je reagovao Keba na koreografiju Delija

(Telegraf.rs/M.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA