Šta se dešava sa Juventusom, koji opet gubi? Roma blizu pobede za Ikardija zahvaljujući superponudi!

Posle gubitka Lukakua od Intera, Bjankoneri su bizu da izgube još jedan ''rat'' za drugog napadača od direktnog rivala

  • 5
Mauro Ikardi Foto: Profimedia/ddp USA

Mauro Ikardi je višak u Interu i Neroazuri po svaku cenu žele da ga se reše. Sa druge strane, po svaku cenu žele da dovedu Edina Džeka, a upravo to pokušava Roma da iskoristi.

Kako bi ubedila Argentinca da promeni mišljenje o Romi i da svoja razmišljanja o Juventusu prebaci na Rim, Vučica je spremna da mu ponudi duplo veću platu od one koju sad ima. Tako bi, kako prenose italijanski mediji, Ikardi u Romi zarađivao čak 8 miliona evra godišnje, čime bi postao ubedljivo najplaćeniji igrač kluba.

Što se tiče namirivanja Intera, Rimljani nude Džeka i 40 miliona evra.

Italy Bosnia Herzegovina Euro 2020 soccer Foto: Tanjug/Ap

Iako Neroazuri za Argentinca traže 75 miliona, koje bi utrošili u Sergeja Milinković Savića, ovom ponudom Vučica napadača reprezentacije BiH ceni na čak 35 miliona evra. Međutim, pre će biti da ga ceni na 20, a ceo posao na 60 miliona evra, jer su bili izričiti da im Inter toliko plati za visokog napadača, iako je milanski klub nudio najviše 15 miliona.

Ostaje da se vidi da li će Inter pristati na ovo, jer je teško poverovati da bi za 40 miliona mogli da dovedu Sergeja, jedino na pozajmicu sa obaveznim otkupom, mada tvrdi Lotito je sve takve opcije do sada odbijao.

Sa druge strane aktuelan je još uvek Napoli, koji nudi fiksnih 55 miliona plus pet miliona kroz bonuse. Iako se radi o većoj svoti novca, opet bi tu razliku morali da utrože na dovođenje Džeka.

Mauro Ikardi Foto: Profimedia/ddp USA

Napolitanci samom Ikardju nude malo manju platu od Romine, 7,5 miliona evra.

Verovatno će Neroazuri tražiti još koji milion više od Rome kako bi eventualno prihvatili. U koliko do dogovora dođe Inter će ubiti tri muve jednim udarcem.

Otarasiće se Ikardija, dobiće Džeka ali će ponovo ''odraditi'' Juventus, koji će tako izgubiti i drugi ''rat'' za napadača od direktnog rivala ovog leta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ali

    15. avgust 2019 | 17:35

    Da su hteli doveli bi ga,Alo bre misevi jedni se svi udrizili protiv NAJACEG I NAJBOLJEG TIMA U ITALIJI,ALI MOGU DA MU SAMO ZNATE STA.

  • Yu

    15. avgust 2019 | 17:58

    Lotito vlasnik Lacija je rekao da nije pristigla nijedna ponuda za SMS i da ga nece sada prodati, tako da treba Kezman da prestane sa spinovima. SMS jeste talentovan fudbaler, ali u ovom trenutku nije on kalibar za veci klub od Lacija.

  • Nikola

    15. avgust 2019 | 18:35

    Juve je dovoljno pametan da ne dovodi coveka koji rusi ekipu i pravi probleme u svlacionici!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA