≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najbolji strelac Jang Bojsa hapšen zbog nasilja nad svojom bebom: Pretilo mu 15 godina robije VIDEO

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ipak, slučaj je odbačen i Nsame je nedugo zatim stigao u Bern

  • 4
Žan-Pjer Nsame Foto: Guliver/Laurence Griffiths/Getty Images

Žan-Pjer Nsame će, bez sumnje biti najveća pretnja Crvenoj zvezdi u dvomeču srpskog šampiona protiv Jang Bojsa u okviru plej-ofa za Ligu šampiona!

Kaerunac je na četiti meča švajcarske lige ove sezone postigao isto toiliko golova i najzaslužniji je što je aktuelni šampion prvi sa 10 bodova.

Ovo mu je treća sezona u klubu, a na prethodne dve je davao najpre 13, potom i 15 golova u prvenstvu. Prethodno je igrao za Servet gde je u sezoni 2016/17 dao 23 gola u šampionatu.

Upravo je tada, dok je nosio dres Serveta, Nsame bio na ivici da dobije 15 godina robije zbog nasilja nad svojom petomesečnom bebom.

O čemu se radi?

Naime, Nsame je u novembru 2015. godine došao u bolnicu sa bebom u naručju. Njegova ćerkica je imala vrtoglavicu, gubila je svest i pretilo je da u potpunosti izgubi vid.

Lekari su detaljno pregledali bebu i ustanovili su da ju je Kamerunac tresao. Odmah su pozvali policiju i Nsame se našao na saslušanju. Prijavljen je zbog zlostavljanja deteta, istraga je pokrenuta, ali je igrač pušten pod nadzorom vlasti.

Međutim, morao je da ode iz porodične kuće s obzirom na to da je imao zabranu prilaska ćerkici. Nije smeo ni zemlju da napusti, a pretilo mu je 15 godina zatvora.

Nsame je priznao šta je uradio, mediji su preneli izjavu čelnika Serveta da se igrač kaje, a u međuvremenu je slučaj odbačen. Najviše zbog toga što beba nije pretrpela nikakve posledice.

Zanimljivo, Nsameu je tada propao i transfer u nekoliko klubova, ali je svoju sreću pronašao u narednom rivalu Zvezde.

Podsetimo, crveno-beli će u Bernu gostovati u sredu 21. avgusta od 21 čas.

VIDEO: Pogledajte hapšenje bivšeg fudbalera Reala i članova bande koji su nameštali mečeve

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🎹🎹🎹

    14. avgust 2019 | 15:39

    Kako!?? Dete !?? Sta je to u ljudima ,strasno...

  • Srb

    14. avgust 2019 | 18:39

    Jos da ove Siptare izbacite pa neka zivot ide dalje

  • radite na sebi

    14. avgust 2019 | 18:06

    strasno je sta se sve ovdje pise..koga btriga sta je ob prije 100 god radio..radije o losoj igri zvezde koja misli da ce na secu stalno prlazit...treba igra treba znanje pustite sta je tamo neko radio i dal je to radio...poradite na sebi posto ste katastrofa od tima...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA