≫ 

Vojvodina se dogovorila sa Nikolićem, čeka se odluka Partizana!

Crno-beli otežu sa odgovorom Novosađanima, jer ne žele da pojačavaju direktne rivale

  • 13

Napadač Partizana Nemanja Nikolić, koga je trener crno-belih Savo Milošević iznenada precrtao iz daljih planova kluba, blizu je prelaska u Vojvodinu, saznaje Telegraf!

Novosadski klub se u načelu dogovorio sa fudbalerom, ali se još čeka odluka kluba iz Humske, koji vaga da li da pusti Nikolića među "lale".

Vojvodina je inače i izbor samog Nikolića, koji je posle posle poziva sportskog direktora Novosađana Nikole Lazetića pristao na jednogodišnju pozajmicu i usled toga odbio ponude iz Mađarske, Norveške i Poljske. Ali, crno-beli su još neodlučni i pri stavu da ne žele da pojačavaju direktne rivale.

Milan Borjan, Nemanja Nikolić Nikolić je bio strelac gola i na večitom derbiju Foto: Nikola Tomić

Pride, ovoga leta su dva kluba bila u obrnutim situacijama, jer je Partizan želeo da angažuje napadača "lala" Bojana Matića. Igrač je takođe hteo u Humsku, ali transfer stopiran, a fudbaler je produžio ugovor.

Otuda i otezanje sa konačnom odlukom Partizana, čiji bi čelnici radije prodali Nikolića u inostranstvo. Na taj način bi preskočili Vojvodinu u poslu, vratili bar deo uloženog novca, a i rešili se plate napadača koja nije zanemarljiva stavka u celoj priči.

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • trener

    15. avgust 2019 | 23:12

    Zašto oni nisu Partizanu dali Matica, a sada traže Nikolica. Zašto pojačati konkurenciju. Nikako u Vojvodinu. Bolje u Čuku, Voždovac, Rad...

  • Marlon

    15. avgust 2019 | 22:35

    Lalatu ni slučajno, dal bi oni nama dali igrača... Ahaaa

  • Српски син

    15. avgust 2019 | 22:53

    Никако.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA