≫ 

Kakva drama u Solunu: Partizan posle produžetaka saznao rivala u plej-ofu Lige Evrope! (VIDEO)

Nestvaran triler u Grčkoj, Molde rival Partizana!

  • 19
FK Aris, FK Molde Printskrin: Youtube

Fudbaleri Partizana su prilično dugo čekali da saznaju ko će im biti protivnik u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope - Molde će biti rival, pošto je poražen od Arisa sa 3:1.

Posle pobede nad Malatijom sa ukupnih 3:2, svi pogledi bili su uprti prema Solunu, u kom je Molde branio 3:0 protiv Arisa.

Grci su to anulirali sa 3:0 golovima Matile, Delizisa i Diginija, koji je u 84. minutu najavio produžetke, ali su Norvežani taeda smogli snage da dođu do prolaza vrednog pogotka.

Boli je u 106. minutu laganim lobom iz kontre srušio nade Grka, jer im je pri ovom rezultatu bilo potrebno da postignu još dva pogotka, kako bi anulirali gol u gostima.

Partizanu predstoji da se dobro pripremi za naredne utakmice, jer će igrati 22. avgusta  kao domaćin, a revanš je 29. avgusta u Norveškoj!

Neće biti lako crno-belima, Molde je glatko izbacio nedavno Čukarički, izdržao je i veliki pritisak u Grčkoj, dok su crno-beli posle sjajne partije sa Malatijom kiksnuli u Kruševcu sa 2:2 protiv Napretka, pa jeftino dozvolili Malatiji da uvede meč u dramu.

VIDEO - Savo Milošević: Treba li da se pravdam što smo prošli dalje?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sajla

    15. avgust 2019 | 23:46

    Zadatak Partizana je mnogo ozbiljniji nego danas. Čak ni tri gola razlike ne garantuju prolaz. Dakle, ozbiljno u obe utakmice i Zvezda i Partizan.

  • Dale

    16. avgust 2019 | 00:17

    Odličan protivnik, bolje nego Grci.

  • Aleksandar

    16. avgust 2019 | 07:13

    Ne zna se ko je gori. Utakmice ce biti borba puževa. Fudbal neznalica i luzera.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA