Sudija je zanimljiv, igrači Partizana se izležavaju po 15 minuta... Trener Malatije osuo paljbu!

Oštre izjave Jalčina

  • 26
Sergen Jalčin; FK Partizan, FK Malatija Foto: MN Press

Malatija je uspela da pobedi Partizan sa 1:0, ali ne i da se plasira u plej-of kvalifikacija za Ligu Evrope, što je zabolelo trenera Sergena Jalčina.

Partizan je u Beogradu bio bolji sa 3:1, a u revanšu je kontrolisao napade rivala u drugom poluvremenu, što je bilo dovoljno za prolaz.

- Odbrambena greška koju smo napravili u prvoj utakmici nedostatak koncentracije sprečili su nas da se plasiramo u sledeće kolo. Ipak, odigrali smo četiri utakmice u Evropi ovog leta i to je dobro iskustvo za nas' - rekao je Jalčin, koji je osudio arbitre.

- 'Sudija je bio veoma zanimljiv. I zaista, u ovakvim evropskim mečevima sudije mogu da budu vrlo interesantne. Mi smo u prvom poluvremenu videli stopostotni penal za nas, zatim njihovi igrači mogu da se izležavaju po 10-15 minuta...

Igralo se zbog prekida dodatnih sedam minuta.

- Sudija jeste nadoknadio neko vreme, ali nedovoljno. Oni su stalno povređeni... Sve to pokazuje koliko su se plašili nas. Normalno bi bilo da ne prođu dalje, ali u fudbalu nije sve kako želimo - dodao je Jalčin.

VIDEO - Savo Milošević: Treba li da se pravdam što smo prošli dalje?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Пирова победа.

    16. avgust 2019 | 07:00

    ВИДИ ГА, ПОБЕДИО, А ОН СЕ ЉУТИ. Лол! Честитке пораженима на успех.БРАВО САВО!

  • Boza DELIJA

    16. avgust 2019 | 08:46

    Ma moze on samo da prica i udara paljbu po kome hoce, iskreno sam sinoc navijao za Partizan, dobro je za nas fudbal... Partizan je odigrao taman kako treba, ali jedino onaj jeftin gol (za koji je kriv golman partizana) me je sokirao. Pozdrav od komsija i sve cestitke!

  • Aleksandar

    16. avgust 2019 | 07:27

    Бледо, тужно...на шта личи приказан фудбал? Борба пужева. Смарање. Несрећници.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA