≫ 

Tumbaković otkrio šta je tačno rekao Milivojeviću tokom razgovora u Londonu: Luka sine...

Na potezu je sada kapiten Palasa...

  • 6
Luka Milivojević, Ljubiša Tumbaković Foto: fss.rs

Fudbalska Srbija je bila pozitivno iznenađenja u četvrtak posle informacije da je delegacija Fudbalskog saveza Srbije bila u Londonu na razgovoru sa Lukom Milivojevićem i Aleksandrom Mitrovićem.

To se posebno odnosi na kapitena Kristal Palasa koji nije u nacionalnom timu još od Mundijala u Rusiji, a selektor Ljubiša Tumbaković i sportski direktor Vladimir Matijašević su bili ti koji su pregovarali sa Lukom da se vrati u tabor Orlova.

Sudeći po fotografijama iz Londona - čini se da su uspeli, a Tumbaković je dan kasnije za Sportski žurnal otkrio šta je tačno rekao Milivojeviću tokom razgovora.

- Rekao sam mu: Luka sine, ne zanima me šta je bilo, hoću da gledam napred. Ako smatraš da si još deo reprezentacije, hoću da budeš deo ekipe. Ne znam da li ćeš da igraš, ali znam da ću uvek da budem pošten prema svima. Očekujem da se poštujete između sebe, da poštujete reprezentativni dres i da budete profesionalci kao u klubovima.

Foto: fss.rs

- Luku boli ono što se dešavalo, ali, to ne može da se ispravi. odličan je igrač, potreban je reprezentaciji. Svestan je svojih kvaliteta - jasan je Tumbaković.

Podsetimo, Milivojević nije igrao za Srbiju posle čarki na SP sa bivšim selektorom Mladenom Krstajićem i reči koje su upućene na njegovu adresu.

To se najviše odnosi na one u kom se kapiten Palasa okarakterisao kao pučista u nacionalnom timu, a Milivojevića je to toliko zabolelo da nije hteo da se vrati u nacionalni tim ni posle razgovora sa Krstajićem i Darkom Kovačevićem.

>>> Večeras počinje španska liga, utakmicom Bilbao - Barselona (21.00). Katalonci kreću u odbranu titule sa još jačim timom, a dvojka nije zanemarljiva - kvota 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bilbao - Barselona.

VIDEO: Tumbaković o suzama zbog odlaska iz reprezentacije Crne Gore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deda Gaga

    16. avgust 2019 | 08:12

    Luka vrati se,dres reprezentacije je svetinja a krstajicu neka je vecna slava !

  • Terzić

    16. avgust 2019 | 08:40

    Tako je. Kapiten u 11.

  • dusan

    16. avgust 2019 | 08:41

    Vrata su mu otvorena netrebaga ga moliti ni njega ni nikog da igra za reprezentaciju svoje zemlje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA