Preboleli su oružani napad: Ozil i Kolašinac se vraćaju u tim Arsenala za naredni meč

Ekipa Unaija Emerija jača za dva iskusna igrača

  • 1
Sead kolašinac i Mesut Ozil Foto: Facebook / Sead Kolašinac

Oružani napad koji se desio pre nekoliko nedelja na fudbalere Arsenala Mesuta Ozila i Seada Kolašinca dovela je fudbalere u opasnost. Zbog toga njih dvojica nisu putovali u Njukasl na prvu utakmicu svoje ekipe u novoj sezoni. Trener Unai Emeri kaže da će obojica biti u konkurenciji za meč sa Barnlijem koji je na programu u subotu.

Iako je Kolašinac odbranio klupskog kolegu Ozila od napada razbojnika koji su pokušali da mu ukradu automobil, njih dvojica su posle toga bili u još većoj opasnosti jer im se spremala osveta za to što su se odbranili.

Kako su preneli neki britanski mediji, reč je bio o albanskoj mafiji, zbog toga su Nemac turskog porekla i reprezentativac Bosne i Hercegovine još uvek moguće mete.

Rukovodstvu Arsenala savetovano je da se njih dvojica još uvek ne pojavljuju u javnosti, pa su tako propustili prošlonedeljni meč u Njukaslu.

BREAKING: Mesut Ozil’s car got attacked, Kolasinac jumped out and scared the robbers away pic.twitter.com/rHFtTynOTW

Trener Unai Emeri kaže da će na obojicu računati za predstojeći meč sa Barnlijem u subotu u 13:30 (Sport Klub 1).

Zdravlje igrača i njihovih porodica je uvek bio glavni prioritet. Razgovarali smo sa igračima i njihovim predstavnicima i doneli smo odluku u skladu sa tim - poručili su iz Arsenala pred utakmicu sa Njukaslom.

- Treniraju sa nama od utorka. Mesut Ozil je bio malo bolestan pa nije trenirao u sredu. Naravno da sam zadovoljan što su se vratili i što su sa nama. Oni su fokusirani na nas, na trening i na meč. Meni je fokus da budem pozitivan i da su igrači mentalno ovde. Želim da im pomognem da budu normalno sa nama, da trneiraju i da razmišljaju tako da je iznad svega najvažniji fokus za svaki naredni meč - rekao je Emeri.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ujka Zitko PFK

    16. avgust 2019 | 22:17

    Divlja albanska mafija u velikoj britaniji.Hellbanianz strah i trepet u celoj Evropi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA