Zvezda: Ratni vojni invalidi besplatno na istočnu tribinu

Ratni vojni invalidi već od utakmice protiv Čukaričkog 24. avgusta moći će da prisustvuju mečevima na stadionu Crvene zvezde.

  • 8
Marakana Foto: Telegraf

Fudbalski klub Crvena zvezda potpisao je ugovor o saradnji sa Udruženjem ratnih vojnih invalida Srbije o saradnji na osnovu kojeg će članovi tog udruženja imati slobodan ulaz na istočnu tribinu stadiona "Rajko Mitić".

Predsednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović, u emotivnom izlaganju, izrazio je zadovoljstvo zbog potpisivanja ugovora i nastavka humanih akcija.

- Potpis ugovora proizilazi iz činjenice da Zvezda posvećuje veliku pažnju ljudima koji su bili i ostali na braniku otadžbine u situacijama kada se branila sloboda - rekao je Mijailović novinarima na stadionu "Rajko Mitić", koji je bio na ivici suza.

SRBIJA NOVI SAD DAN OSLOBODJENJA Foto: Tanjug/Zoran Žestić
Miloš Vulić, FK Crvena zvezda Foto: MN Press

On je dodao da klub želi na ovaj način da im omogući da gledaju Zvezdu i uživo navijaju.

Željko Vasiljević, predsednik Udruženja ratnih vojnih invalidima Srbije, zahvalio se Crvenoj zvezdi što je, kako je istakao, prepoznala interes kreiranja novih puteva i ponašanja u društvu.

- Crvena zvezda je pokazala da je najveća i preuzela na sebe veliku ulogu, da kreira nove odnose u društvu. Odnos države i društva ranije bio je na niskom nivou, a da ovakve stvari pokreću da ide na bolje. Najveći broj ljudi navija za Zvezdu i hvala joj što smo dobili posebna mesta na istoku", zaključio je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Raša

    16. avgust 2019 | 16:28

    Svaka čast Upravi FKCZ... Stvarno jako lep gest...

  • Petar

    16. avgust 2019 | 16:50

    BRAVO ZVEZDO, BRAVO...!!!

  • Лићми

    16. avgust 2019 | 18:47

    БРАВО ЗВЕДО БРАВО трба и други да се сете да они постоје па да и други ураде нешто или исто свака част за ово. ЖИВЕЛА СРБИЈА! 🇷🇸🔴⚪🔴⚪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA