≫ 

Partizan poslao spisak igrača za Molde, ostavljeno je još jedno prazno mesto!

Crno-belima je ostalo još jedno mesto na A listi koje može da bude popunjeno do 21. avgusta u ponoć

  • 11
FK Partizan Foto: MN Press

Narednog četvrtka (22. avgust, 21.00) Partizan u Humskoj počinje odlučujuću bitku za Ligu Evrope, pošto će u plej-ofu pomenutog takmičenja odmeriti snage sa ekipom Moldea, a povodom toga su crno-beli danas poslali u UEFA spisak fudbalera na koje računaju u predstojećem dvomeču.

Iznenađenja za Norvežane praktično - nema, to je ono na šta struka trenutno može da se osloni. Trener Savo Milošević računa na iste snage kao i za prethodne duele sa Malatijomspor, s tom razlikom što je u međuvremenu vezista Armin Đerlek napustio ekipu, pa je precrtan sa B spiska, dok je na A listi ostalo još jedno mesto koje crno-beli čuvaju u slučaju eventualnih promena.

Ukoliko, recimo, u narednim danima bude angažovano neko pojačanje, sa tim igračem će najkasnije 21. avgusta u ponoć biti i popunjen spisak. A ukoliko se to ipak ne desi mesto će zauzeti mladi napadač Petar Gigić, koji još uvek nije ušao u krug fudbalera na koje se najozbiljnije računa, jer ga u Humskoj vide kao perspektivu za budućnost. Na spisku stručnog štaba za duele sa Moldeom nalaze se sledeća 22 igrača:

Golmani: Vladimir Stojković, Filip Kljajić, Nemanja Stevanović

Odbrana: Nemanja R. Miletić,, Periša Pešukić, Dominik Dinga, Bojan Ostojić, Igor Vujačić, Slobodan Urošević, Rajko Brežančić

Vezni red: Aleksandar Šćekić, Saša Zdjelar, Milan Smiljanić, Zoran Tošić, Đorđe Ivanović, , Aleksandar Lutovac, Sejduba Suma, Filip Stevanović, Strahinja Jovanović

Napad: Ognjen Ožegović, Umar Sadik, Takuma Asano.

Na B listi, gde su igrači rođeni posle 1. januara 2000. godine nalazi se još pet momaka i to: Lazar Pavlović, Strahinja Pavlović, Zlatan Šehović i Slobodan Stanojlović.

VIDEO - Savo Milošević: Treba li da se pravdam što smo prošli dalje?

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🔴🔵⚪

    16. avgust 2019 | 22:01

    Strašno koliko lošu ekipu imamo! I što je najgore ni ove sezone nema razloga da se nadamo tituli! Da li je realno da zvezdin tim vredi 55,a partizanov samo 25 miliona evra a do pre par godina smo imali mnogo bolje i skuplje igrače!!!

  • 🔴🔵⚪

    16. avgust 2019 | 22:04

    Šta je sa Danilom Pantićem, zašto nisu otkupili njegov ugovor kada je bio jedan od najboljih?

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    16. avgust 2019 | 22:06

    Није ово лоша екипица, скоцкана фино, браво за управу...можда могу да потвде 3 место у првенству...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA